Bianca Ingrosso Phillipe Cohen
Det var många hakor som trillade i backen. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso gör reklam för exet Phillipe Cohen

Det var för cirka ett år sedan som Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar. Men under söndagen publicerade Bianca någonting på sin Instagram som fick många att reagera.


Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohen, 28, blev tillsammans redan som 16-åringar. Profilerna hängde ihop i många år fram till 2022 då de gick ut med att relationen var över. 

"Vi är nog inte rätt för varandra", sa Bianca i en video. Bildkälla: Youtube

Men det är inte första gången som de gör slut. I både poddar och vloggar har Bianca varit öppen med att de ofta gjorde slut en gång per år (ofta kring jul) för att sedan bli tillsammans igen. 

– Men den här gången är det slut på riktigt. Vi är vänner och så men har insett att vi inte är rätt för varandra, berättade Bianca i en vlogg. 

Bianca och Phillipe. Bildkälla: Stella Pictures

Hon är Phillipe Cohens nya flickvän

Idag har Phillipe Cohen ny flickvän. Han har nämligen hittat kärleken i Rebecca Lindbergh Thor, 26. Under sommaren publicerades en rad videos på paret som sågs stå och krama om varandra. De har även varit iväg på bröllop tillsammans. 

Rebecca Lindbergh Thor. Bildkälla: linkedin/Instagram

Bianca i sin tur har spenderat en del tid tillsammans med hockeyspelaren Patrick Cehlin som hon även kallar för "Ibizaboy". Patrick och Bianca umgicks flitigt under sommaren och reste tillsammans med ett stort gäng. 

Bianca Ingrosso och Donya Hosseini med Patrick Cehlin (i förgrunden). Bildkälla: Instagram/alicestenlof

Hur seriöst det är mellan Bianca och Patrick är ännu oklart. 

Bianca Ingrosso gör reklam för exet

Det verkar minst sagt vara lugna puckar mellan Bianca och Phillipe i dag. Det är till och med så pass bra stämning att Bianca häromkvällen beställde hutlöst med mat från Phillipes restaurang POSTO. 

Hembjudna på söndagsmiddag var inga mindre än Saga Frisk Sundberg, Rosanna Charles och Lucas Armando Feola. Gänget festade loss på allt ifrån carbonara, till bolognese, melanzane och chark. 

Några bilder från middagen. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Av bilderna att döma var gänget mycket nöjda med ex-pojkvännens restaurangs mat. 

Det här är hockeyspelaren Patrick Cehlin

Patrick Cehlin spelade tidigare för Djurgårdens IF, och har ett förflutet i NHL.

Men år 2021 så la han skridskorna på hyllan för gott. Cehlin tvingades nämligen avsluta sin karriär då hans kropp inte längre klarade av de hårda påfrestningarna. Under sina år på isen drabbades Cehlin av flera hjärnskakningar.

Patrick Cehlin år 2016. Bildkälla: Stig Kenne/TT Bild

"Det är med ett sorgset hjärta som jag idag vill meddela att min hockeykarriär är över. Min kropp klarar inte längre av att spela och jag måste prioritera min hälsa", skrev Cehlin på Instagram och fortsatte:

"Det är dags för mig att gå vidare i livet, hur jobbigt det än må vara så måste min hälsa komma i första hand. Senaste tiden har varit väldigt påfrestande, dels lider jag fortfarande av mina hjärnskakningar men också pga av psykisk ohälsa, något jag aldrig tidigare i mitt liv upplevt".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!