Marko och Irma gick röda mattan på Kristallen och fick då frågan om kärlekslivet.
Marko och Irma gick röda mattan på Kristallen och fick då frågan om kärlekslivet. - Foto: Nyheter24

Irma Lehtosalo avslöjar: “Jag har hittat en pojkvän”

Marko “Markoolio” Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo har tagit hela Sverige med storm. När Nyheter24 träffade Marko och Irma på Kristallen fick den sistnämnda i duon frågan om hur det går på kärleksfronten – och svaret var minst sagt kryptiskt…


Det var våren 2023 som den första säsongen av “Marko & Irma” sändes på TV4, och hela Sverige förälskade sig i duon. I programmet fick vi följa Marko “Markoolio” Lehtosalo och hans mamma Irma Lehtosalo under deras husbygge. 

Och det dröjde inte länge innan Irma fick sociala medier att explodera. Sedan dess har hyllningarna till Irma fortsatt strömma in och den älskade profilen har just nu över 300 tusen följare på Instagram. 

Så blir säsong två av "Marko & Irma"

Det stod nyligen klart att “Marko & Irma” får en andra säsong, som kommer visas någon gång efter årsskiftet. Här kan du läsa om vad säsong två av “Marko & Irma” kommer att innehålla

"Marko & Irma" kammade hem en Kristall. Foto: Christine Olsson/TT

Marko Lehtosalo och Irma Lehtosalo vann en Kristall

Måndagen den 28 augusti gick tv-galan Kristallen av stapeln, och på plats var en stor del av kändissverige. Några av profilerna som var på plats var den minst sagt folkkära duon Marko och Irma som var nominerade i kategorin bästa realityprogram, vilken de senare kammade hem priset i. 

Keyyos grova skämt om Anders Öfvergård under Kristallen 2023

Irma Lehtosalo om kärlekslivet: "Jag har hittat en pojkvän"

På röda mattan passade Nyheter24 på att fråga Marko och Irma hur det går på kärleksfronten, och svaret var en aning mystiskt...

– Vet du, det går jävla bra, berättar Irma. 

– Va?!, säger en förvånad Marko. 

– Jag har hittat en pojkvän, fortsätter Irma. 

Denna “pojkvän” visar sig däremot vara något helt annat, nämligen en viss maskin som man har i utomhus. Men när Irma berättar vad för typ av föremål det rör sig om blir Marko förskräckt och stoppar sin mamma. 

Marko fick stoppa mamma Irma innan hon avslöjade för mycket. Foto: Nyheter24

– Hon håller på att babbla för mycket om saker hon inte ska babbla om, utbrister Marko och fortsätter krytpiskt: 

– Nej, hon har inte träffat någon man. Utan en trädgårdsmaskin. 

– Hur i helvete ska jag veta vad jag kan säga?, säger Irma med ett skratt. 

Kan detta mystiska föremål kanske ha något att göra med säsong 2 av “Marko & Irma”? Ja, det återstår att se. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Läs alla våra artiklar om Irma Lehtosalo här.

/
Senaste nytt

Sarandon ber om ursäkt: "fruktansvärt misstag"

Lovato och Lauper i klimatkampanj med FN

En rad artister kräver inför klimatmötet COP28 i Dubai att världens ledare ska stötta klimatmålen. Demi Lovato, Cyndi Lauper, Carole King och Annie Lennox hör till dem som har publicerat ett uttalande på sociala medier via "Right here, right nows" global klimatallians, skriver Page Six.

Jelassi om Avicii-galan: Brinner för syftet

1 timme sedan
Jättekonserten "Together for a better day" återvänder till Avicii Arena i Stockholm nästa vecka. Galan leds av skådespelaren Ayan Ahmed och rapparen Jelassi. Det känns både bra, viktigt och typ lite självklart. Jag brinner ju för de här frågorna, säger Jelassi till TT.

Taylor Swifts årslön på Spotify – en miljard

1 timme sedan
Artisten Taylor Swift kan vara ganska nöjd med sin inkomst från Spotify i år. Efter 2,6 miljarder strömningar under 2023 kommer artisten tjäna över en miljard kronor – enbart på den plattformen. Det skriver Rolling Stone, som har räknat ut Swifts royalties.

Nan Goldin konstvärldens mest inflytelserika

2 timmar sedan
Fotografen Nan Goldin har utsetts till konstvärldens mest inflytelserika av tidningen Artreview, bland hundra rankade. I år utgörs alla de tio topplaceringarna av konstnärer som försöker påverka sociala och politiska frågor i samtiden.

"Idol"-finalen är i gång

igår 20:30
Det står mellan Cimberly Wanyonyi och Saga Ludvigsson i kvällens final av "Idol". Tävlingen äger rum i nästan fullsatt Aviici arena i ett snöigt Stockholm.