Följarna upptäckte intim detalj på Steffo Törnquist bild: "Härligt..."

Steffo Törnquist drar sig inte för att dela med sig av privatlivet till sina följare, och även denna gång blev det minst sagt uppskattat.


Tv-profilen och journalisten Steffo Törnquist, 67, har varit ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon i över 20 år. I ryggsäcken har han sedan tidigare en journalistkarriär på TT, Dagens Nyheter och Expressen. 

Men det är inte bara i tv-rutan som Steffo förgyller svenskarnas vardag. Han är nämligen en livsnjutare av rang, vilket man kan följa på hans sociala medier. 

Och ja, nog har han råd att unna sig. För det drabbar sannerligen ingen fattig.

Steffo och Caroline Törnquist. Bildkälla: Izabelle Nordfjell/TT

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade Steffo Törnquist när han gästade Emil Perssons "Fördomspodden".

Steffo Törnquist visar sitt nya lyxköp: "Var tvungen att slå till"

Och ja, Steffo Törnquist hatar inte att visa upp sina små inköp han då och då gör. Bland annat så köpte han en liten penna för svindlande 70 000 kronor. Han unnade sig även en båt som inte är en billig historia.

Steffo Törnquists detalj på bilden hyllas av följarna

Nyligen berättade Steffo Törnquist att han lämnat det pulserande stadsbruset för att istället bege sig till skogen. Detta då det vankas älgjakt. 

"Har älgat omkring i skogen hela dagen för att märka upp gångriktningar åt mina kompisar senare i höst. Tydliga budskap annars blir de vimsande omkring bland lingonen", skrev han då. 

Och nu har det tydligen blivit dags för honom att slå sig ned i ett jakttorn. Det kunde följarna nämligen följa på Instagram. 

Men då Steffo är Steffo så publicerade han inte bilden utan att dra av ett litet skämt också. 

I jakttornet ser man nämligen en liten tratt med tillhörande slang. Till bilden har Steffo skrivit: 

"Perfekt torn för oss med melonprostata"

Kommentarsfältet svämmar nu över med skrattgubbar och hyllande ord. 

Senaste nytt

Deckarprofiler skriver gemensam bokserie

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

1 timme sedan
Nicci Hernestig är en svensk tv-profil och influencer. Men kanske känner du att du har dålig koll på henne? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenskarna googlar om Hernestig.

Då sänds "Barbie" på HBO Max

2 timmar sedan
"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

2 timmar sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

3 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

3 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.