Följarna upptäckte intim detalj på Steffo Törnquist bild: "Härligt..."

Steffo Törnquist drar sig inte för att dela med sig av privatlivet till sina följare, och även denna gång blev det minst sagt uppskattat.


Tv-profilen och journalisten Steffo Törnquist, 67, har varit ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon i över 20 år. I ryggsäcken har han sedan tidigare en journalistkarriär på TT, Dagens Nyheter och Expressen. 

Men det är inte bara i tv-rutan som Steffo förgyller svenskarnas vardag. Han är nämligen en livsnjutare av rang, vilket man kan följa på hans sociala medier. 

Och ja, nog har han råd att unna sig. För det drabbar sannerligen ingen fattig.

Steffo och Caroline Törnquist. Bildkälla: Izabelle Nordfjell/TT

– Jag har tillräckligt mycket pengar för att kunna göra precis vad jag vill resten av mitt liv, berättade Steffo Törnquist när han gästade Emil Perssons "Fördomspodden".

Steffo Törnquist visar sitt nya lyxköp: "Var tvungen att slå till"

Och ja, Steffo Törnquist hatar inte att visa upp sina små inköp han då och då gör. Bland annat så köpte han en liten penna för svindlande 70 000 kronor. Han unnade sig även en båt som inte är en billig historia.

Steffo Törnquists detalj på bilden hyllas av följarna

Nyligen berättade Steffo Törnquist att han lämnat det pulserande stadsbruset för att istället bege sig till skogen. Detta då det vankas älgjakt. 

"Har älgat omkring i skogen hela dagen för att märka upp gångriktningar åt mina kompisar senare i höst. Tydliga budskap annars blir de vimsande omkring bland lingonen", skrev han då. 

Och nu har det tydligen blivit dags för honom att slå sig ned i ett jakttorn. Det kunde följarna nämligen följa på Instagram. 

Men då Steffo är Steffo så publicerade han inte bilden utan att dra av ett litet skämt också. 

I jakttornet ser man nämligen en liten tratt med tillhörande slang. Till bilden har Steffo skrivit: 

"Perfekt torn för oss med melonprostata"

Kommentarsfältet svämmar nu över med skrattgubbar och hyllande ord. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!