Ozempic
Paow publicerade en video under fredagen. - Foto: plopp.paow/Instagram

Paow publicerar video där hon får en spruta i benet: "Äntligen"

Paulina "Paow" Danielsson har lagt upp en video från sin semester i Thailand. En video som nu oroar många.


I skrivande stund befinner sig dokusåpadrottningen och OnlyFans-profilen Paulina "Paow" Danielsson i Thailands huvudstad Bangkok tillsammans med sin norske pojkvän Cristian Brennhovd

Under veckan har paret shoppat på lyxiga butiker, festat och gått ut och ätit på restaurang. Men det är en sak till Paow passat på att göra. 

Nämligen tatuera sig. 

Paow har nämligen upprepade gånger sagt att hon numera kallar sig själv för satanist, problemet nu är att hon har sin ökända kors-tatuering mellan brösten. Och hon tycker inte längre att den passar henne. 

Blogawards 2013. Bildkälla: Stella Pictures

I Bangkok har hon därför valt att gå till en tatuerare och tatuerat över den – med ett lite annat motiv – nämligen djävulen. 

Paows nya tatuering. Bildkälla: kattpaow/Snapchat

Om Paow tänkt tatuera över några fler gaddar – det säger hon inte. 

Men det är inte det enda Paow lagt upp från veckan. 

Paow injicerar Ozempic

Under fredagen chockade hon nämligen följarna med att lägga upp en video där hon får en spruta i benet. Det som injiceras är thailändskt Ozempic. 

Paow injicerar Ozempic. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Ozempic innehåller den aktiva substansen semaglutid som hjälper kroppen att sänka ditt blodsocker, men endast när blodsockret är för högt. Det har under de senaste året exploderat på marknaden då många använder det som bantningsmedel. 

Detta är någonting som många läkare nu går ut och varnar för då det kan vara hälsofarligt samt att läkemedlet riskerar att ta slut för de som verkligen behöver det. 

Myndighet varnar för falsk Ozempic

Nyligen meddelade den europeiska läkemedelsmyndigheten, EMA, att förfalskningar av Ozempic har hittats hos grossister i EU och Storbritannien. Det handlar om injektionspennor med läkemedlet som härstammar från Tyskland och Österrike.

Det finns enligt Läkemedelsverket inga tecken på att några förfalskade pennor har expedierats till patienter från apotek och det finns inte några rapporter om skador på patienter i samband med de förfalskade läkemedlen.

— Om du som patient har hämtar ut ditt läkemedel från ditt apotek behöver du inte vara orolig, berättade Tomas Nilsson, utredare på Läkemedelsverket.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!