- Foto: Stella Photo

Phillipe Cohens stora flopp – efter uppbrottet från Bianca Ingrosso

Efter uppbrottet med Bianca Ingrosso har det gått trögt för Phillipe Cohen på sociala medier. Hans flopp blir ett faktum när Medieakademin släpper sin stora maktbarometer.


Bianca Ingrosso, 28, och Phillipe Cohens, 29, förhållande har varit oklarare än aprilväder. Men efter många om och men har paret nu gått skilda vägar och Phillipe Cohen har funnit kärleken i Rebecca Lindbergh, 26. 

Att de tidigare influencer paret har gjort slut syns när Medieakademin släpper sin stora maktbarometer för svenska influencers. Där kan man se att Phillipe Cohen minst sagt har har rasat i listan.

Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh flyttar ihop – till drömlya på Östermalm

Så mycket har Phillipe Cohen rasat i maktbarometern

Phillipe Cohen är krögare och driver två restauranger, Ted och Posto Pasta. Han delar även med sig av recept på både Youtube och Instagram för över 100 tusen följare. 

När Medieakademins släppte sin maktbarometer för svenska matinfluencers 2023 hamnade Phillipe Cohen på plats tre på topplistan “Årets förlorare” som är de matinfluencers som tappat flest placeringar under senaste året på plattformarna X, Tiktok, Instagram, Youtube och Facebook. Totalt har Phillipe Cohen tappat hela 420 placeringar och ligger nu på plats 957.

Mest rasade Phillipe Cohen på lista för Youtube. Där hamnar han på andra plats över de som tappat flest placeringar. Han tappade 693 placeringar på youtube och är nu på plats 1066. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!