Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh
Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh har flyttat ihop. - Foto: Stella Pictures, Fredrik Sandberg/TT Bild, Instagram/rebeccalindbergh

Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh flyttar ihop – till drömlya på Östermalm

Phillipe Cohen och hans nya flickvän Rebecca Lindbergh har tagit nästa steg i sin relation och blvivit sambos, kan Nyheter24 avslöja. Och paret har flyttat ihop i en lägenhet i den exklusiva stadsdelen Östermalm.


Krögaren och influencern Phillipe Cohen, 29, blev känd för svenska folket som influencerdrottningen och entreprenören Bianca Ingrossos pojkvän.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i åtta år. Bildkälla: Stella Pictures.
Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso gjorde slut 2022. Bildkälla: Stella Pictures.

Bianca och Phillipe var ett par i över åtta års tid, och parets förhållande var turbulent. I "Wahlgrens värld" fick tittarna se mer om parets relation, och högljudda bråk hörde till vanligheterna. En gång var bråket så högljutt att grannarna hörde Bianca skrika och grannarna kom och knackade på.

Paret gjorde slut flera gånger för att sedan alltid hitta tillbaka till varandra. Men sommaren 2022 så gjorde paret slut för sista gången.

Phillipe Cohens nya flickvän är Rebecca Lindbergh

I mitten av februari kunde Nyheter24 avslöja att Phillipe synts på en het dejt på en exklusiv Stureplanskrog – och senare stod det klart att kvinnan som Phillipe varit på dejt med var Rebecca Lindbergh, 26.

Rebecca Lindbergh. Bildkälla: Instagram/flippcohen

Under midsommarhelgen så gick Phillipe och Rebecca ut med sin relation offentligt, och på sociala medier har paret sett ut att vara oskiljaktiga. Sommaren spenderade de bland annat tillsammans i Italien.

Bianca har även hon haft en fartfylld sommar med vänner på Ibiza, och hon har även sammankopplats med den förre hockeyspelaren Patrick Cehlin.

Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin träffades under sommaren. Bildkälla: Stella Pictures, Stig Kenne/TT Bild

Phillipe Cohen och hans flickvän Rebecca Lindbergh har blivit sambos – flyttat ihop på Östermalm

Phillipe Cohen driver idag restaurangerna Posto och Ted, och på Instagram inspirerar han sina hundratusentals följare med recept och tips. Men det är inte bara karriären som blomstrar för Cohen. 

Nu har han och Rebecca nämligen tagit nästa steg i sitt förhållande – och blivit sambos.

Rebecca bodde tidigare på Gärdet, men nu kan Nyheter24 avslöja att Phillipe Cohen och Rebecca Lindbergh för bara några få veckor sedan flyttade ihop i en lägenhet mitt på Östermalm, ett stenkast från den vackra och välkända parken Humlegården som i folkmun kallas för "Humlan".

Humlegården "Humlan" i höstskrud. Bildkälla: Stella Pictures.
Flygfoto över Östermalm. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

Andra kändisar som bor på Östermalm är bland andra Steffo Törnquist – hans lägenhet är värderad till 29 miljoner kronor.

Huset som Rebecca och Phillipe flyttat till byggdes enligt Bebyggelseregistret år 1880 och är ritat av den svenska arkitekten Anders Gustaf Forsberg som under slutet av 1800-talet ritade flera av Stockholms mest välkända sekelskifteshus.

Parets lägenhet utgörs av två rum fördelade på 50 kvadratmeter, och enligt bostadssajten Booli är lägenheten värderad till cirka 6,5 miljoner kronor.

Det är bara att gratulera!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!