Christopher O'Regan har ny flickvän.
Christopher O'Regan har ny flickvän. - Foto: Maja Suslin/TT och Staffan Löwstedt/SvD/TT

Så träffade Christopher O'Regan 21 år yngre flickvännen: "Dreglande som jag var..."

Christopher O'Regan har hittat kärleken igen. Nu berättar den tidigare "Det sitter i väggarna"- profilen om hur han träffade den 21 år yngre flickvännen.
– Jag blev golvad, säger han till Aftonbladet.


I "Det sitter i väggarna" är det numera byggnadsantikvarien Erika Åberg och antikexperten Rickard Thunér som besöker olika historiska hem runtom i Sverige.

Men innan Thunér tog plats i det omåttligt populära tv-programmet var det Christopher O'Regan som stod för historieberättandet. 

Men år 2018 lämnade han SVT-succén av familjeskäl och i dag är han guide för stadsvandringar i Gamla stan i Stockholm.

Erika Åberg om renoveringstrenden hon tröttnat på att se: "Olyckligt"

Christopher O'Regan har ny flickvän

Och det var just under en stadsvandring som Christopher O'Regan hittade kärleken i en 21 år yngre kvinna.

– Jag kom runt hörnet en lördag och skulle som vanligt ta på mig tjänsteflinet och så möttes jag av världens leende. Jag blev golvad, säger 52-åringen till Aftonbladet.

Christopher O'Regan: "Fick hundratals brev från kvinnor efter Instagrambilden"

Christopher O'Regan om flickvännen: "Genuin värme"

När det hela var över skulle Christopher O'Regan signera den bok som kvinnans pappa köpt till henne efter stadsvandringen. 

– Då var jag sliskig nog att skriva ”Till xxxxx med varmaste hälsningar” och strök under ”varmaste”. Några dagar senare så skickade hon ett meddelande på Instagram där hon tackade för en trevlig stadsvandring. Sådana får jag för jämnan, men dreglande som jag var så svarade jag, och på den vägen är det, berättar han för Aftonbladet och fortsätter:

– Det här är något extra som jag inte riktigt har varit med om tidigare. Det här är inte bara en fysisk attraktion eller en förälskelse utan det finns en genuin värme och kärlek.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!