Maja Nilsson Lindelöf
Maja Nilsson Lindelöf berättar i Emil Perssons podd om sitt hemliga konto på Instagram. - Foto: Instagram/majanilssonlindelof

Det lägger Maja Nilsson Lindelöf ut på sin hemliga Instagram

Det är i Emil Perssons podd Fördomspodden som Maja Nilsson Lindelöf öppnar upp om allt mellan himmel och jord. Och en sak som Maja berättar är att hon har ett hemligt Instagramkonto...


Maja Nilsson Lindelöf, 29, har många järn i elden. Hon är influencer och entreprenör, och dessutom driver hon klädmärket Lis Bonne Atelier. Sommaren 2023 var hon en av sommarpratarna i P1, och hennes sommarprat var ett av årets mest lyssnade.

Sedan år 2013 har Maja och Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, 29, varit ihop och år 2018 ringde bröllopsklockorna för paret. 

Tillsammans har de två barn – Ted Louie föddes i mars 2017. I oktober 2021 fick Victor och Maja sonen Francis.

Maja Nilsson Lindelöf gästar Emil Perssons podd Fördomspodden

På Instagram har Maja över 250 000 följare, och där uppdaterar hon sina följare om vad som händer i hennes liv med Victor och barnen. Det är mycket resor, shopping och en hel del familjeliv.

Maja är gäst i Emil Perssons podd Fördomspodden, som går ut på att han levererar sina fördomar om gästerna – som de sedan får säga om de stämmer eller inte. 

En fördom Emil har om Maja är att hon heter sitt mellannamn på Facebook för att slippa bli terroriserad av främlingar på Messenger. Maja berättar att hon inte längre har något konto på Facebook. Detta då hon har blivit hackad så många gånger.

Maja Nilsson Lindelöf om sitt hemliga konto på Instagram

– Det var folk i Frankrike och grejer som var inne på det. Men jag har ett privat Instagramkonto där jag heter min mammas flicknamn, berättar Maja Nilsson Lindelöf i Fördomspodden.

Maja och Victor har valt att visa deras barns ansikten när barnen har varit små, men i takt med att barnen blir större så syns inte barnens ansikten på bild på sociala medier. 

Men annorlunda är det på Majas hemliga Instagramkonto.

– Det har jag för att jag inte visar mina barns ansikten på sociala medier. Så där har jag BARA bilder på mina barn. Alltså orimligt mycket. Och det är mamma, mormor och svärmor som följer det kontot. Och de kommenterar varje bild, berättar Maja i Fördomspodden.

Därför la Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf ner podden Livet på läktaren
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!