Lulu Carter och Åsa Ingrosso
Lulu Carter la ut bilder på Åsa Ingrosso på sin Instagram – som hon sedan raderade. - Foto: Stella Pictures, Instagram/asa_ingrosso

Det skrev Lulu Carter i sitt raderade inlägg om Åsa Ingrosso

Lulu Carter var INTE imponerad av vad hon såg på Åsa Ingrossos Instagram. I ett inlägg, som Lulu nu har raderat, så sparade hon inte på krutet. Vi vill varna för att den här texten kan vara triggande.


På Instagram är inredningsdesignern och medieprofilen Lulu Carter, 62, minst sagt en kvinna som inte är rädd för att skriva vad hon tycker och tänker om saker och ting. 

Det var Lulu Carter som under metoo-hösten 2017 gick ut och anklagade sin tidigare Äntligen hemma-kollega Martin Timell för bland annat sexuella trakasserier.

Inredaren Lulu Carter kan minst sagt konsten att vara syrlig på Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

Det blev i Sverige startskottet för att flera av Timells tidigare medarbetare på TV4 vittnade om hur han skulle ha betett sig illa i många år. Det var hårda anklagelser om bland annat övergrepp, rasism, sexism och homofobi.

– Jag är chockad över att jag har gjort så mycket fel. Jag har alltid gått in för att roa, dra skämt som ibland har gått över gränsen, och jag har inte fattat att det har gjort folk illa. Det blev en chock för mig. Jag måste revidera hela min approach, sa Martin Timell till Expressen då.

TV4 bröt slutligen med Timell, och han åtalades senare för en våldtäkt som han friades för i både tingsrätten och hovrätten. 

Martin Timell på väg till förhandlingar i Hovrätten i april 2019. Han friades först för anklagelserna i tingsrätten, och år 2019 fastställdes tingsrättens dom av Hovrätten. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild.

Lulu Carter på Instagram – gick till attack mot Åsa Ingrosso

Så, åter till Instagram. Där följs Lulu idag av 25 000 människor, och det var där som hon nyligen gick till en syrlig attack mot entreprenören Åsa Ingrosso.

Åsa Ingrosso har den senaste tiden varit öppen med att hon tränar hårt och äter på ett visst sätt för att gå ner i vikt, och på Instagram har hon i kommentarsfält svarat när följarna undrar hur hon har burit sig åt.

När en följare uttryckte oro över Åsas bilder och hennes vikt så svarade Åsa:

"Tack! Det är precis så jag vill ha det! Vuxen vet du! Kan bestämma själv!".

Men en som inte är imponerad av Åsa Ingrossos innehåll på Instagram är just Lulu Carter. Lulu la nämligen ut en serie bilder på Åsas kropp som hon hade zoomat in. Åsas ansikte var bortcroppat. 

Lulu Carter la ut bilder på Åsa Ingrosso på sin Instagram. Bildkälla: Stella Pictures.

"Nu spårar allt på riktigt. Vikt och bantning. Jag blir mörkrädd. Återkommer", skrev Lulu och avslutade med hashtaggen #scaryshit.

Lulu Carter la ut bilder från Åsa Ingrossos Instagram och kallade det för "scary shit". Bildkälla: Instagram

Bilderna är sedan dess borttagna från Lulu Carters Instagram.

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!