Christina Schollin om Niclas Wahlgren
Christina Schollin la ut ett inlägg om sonen Niclas Wahlgren på Instagram. - Foto: Stefan Jerrevång/TT Bild, Stella Pictures.

Det skrev Christina Schollin i sitt raderade inlägg om Niclas Wahlgren

Det var i helgen som Christina Schollin gick ut på Instagram och skrev ett inlägg om sonen Niclas Wahlgren. Nu är både bilden och texten borta.


Christina Schollin, 85, är mamma och mormor åt några av Sveriges mest kända profiler. Tillsammans med maken Hans Wahlgren, 86, har hon dottern Pernilla Wahlgren, 55, och så sönerna Peter, 60 Niclas, 58, och Linus Wahlgren, 47. 

Precis som stora delar av familjen så syns Christina ofta i långköraren Wahlgrens värld, som nu är inne på sin fjortonde säsong. 

Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso under en pressdag för Wahlgrens värld år 2017. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Där får tittarna följa Pernilla och barnen Bianca och Benjamin Ingrosso – som bägge är väldigt framgångsrika inom sina respektive områden. Bianca som entreprenör, influencer och programledare för egna talkshowen Bianca på Kanal 5. 

Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren, Christina Schollin och Hans Wahlgren. Bildkälla: Sören Andersson/TT Bild

Benjamin är idag en av landets mest firade artister, och även han har gjort succé i rutan med det egna matprogrammet Benjamin's på TV4.

Men alla i familjen är inte delaktiga i realityserien. Pernillas yngste son Theo Wahlgren ser vi inte särskilt ofta i Wahlgrens värld, och även Oliver Ingrosso har valt att inte vara fullt så offentlig som resten av familjen. Anledningen till att både Theo och Oliver håller sig lite i skymundan kan du läsa mer om här.

Inte heller Niclas Wahlgren är så förtjust i att synas i Wahlgrens världdet har han berättat mer om här.

Det skrev Christina Schollin om Niclas Wahlgren

Att familjen är viktig för klanen Wahlgren-Ingrosso har nog inte undgått någon, och på Instagram passade Christina under helgen på att hylla sin son Niclas Wahlgren lite extra. 

Niclas Wahlgren om relationen till Laila Bagge: "Inte vänner"

Christina Schollin och Hans Wahlgren köpte hus i Spanien för över 20 år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Christina har umgåtts med Niclas i soliga Nerja, Spanien, där Christina och Hans har haft ett hus sedan år 2000. I en intervju med Aftonbladet från i fjol berättade Christina om det enklare livet i Nerja. 

– Vi har en massa kompisar som vi umgås med. Och det är så mycket enklare att umgås här nere för man behöver inte boka en vecka i förväg som hemma. Vi bestämmer på dagen att vi ska gå ut och äta fisk nere vid Medelhavet. Det är så underbart, sa hon då.

Niclas Wahlgren. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

På Instagram, där Christina nästan har 120 000 följare, la hon i helgen ut en serie bilder från dagarna i Spanien.

"Tack Niclas för underbara fina dagar i soliga Nerja. Älskar dig min son. Och ni som kommenterar elakt – ni kommer att blockeras. Bara så ni vet!", skrev Christina till bilden.

Christina Schollin skrev det här inlägget om sonen Niclas Wahlgren. Sedan försvann det. Bildkälla: Instagram/christinaschollin

Under måndagen raderades både bilden och texten från Christinas Instagram.

Kaos bland Josefine Qvists följare efter kommentaren från Niclas Wahlgren: "Du har barn"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!