Paow OnlyFans
Paow har ett meddelande till Filip Dikmen. - Foto: Paow

Därför erbjuder Paow gratis OnlyFans-inlogg till Filip Dikmen

Det är ord och inga visor från Paulina "Paow" Danielsson när hon på sin story går ut med ett meddelande till Filip Dikmen.


Paulina "Paow" Danielsson fortsätter att uppdatera sina följare från sin Thailandsresa tillsammans med pojkvännen Cristian Brennhovd. Paow har skrivit ut till sina följare att det tidigare varit lite upp och ned i relationen men att de nu trivs i varandras sällskap och därför beslöt sig för att åka iväg på en resa. 

Paow tillsammans med pojkvännen Cristian Brennhovd. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Paret har shoppat, ätit ute, festat men även arbetat med att lägga upp gemensamt content på sina OnlyFans. 

Cristian Brennhovd har tidigare haft ett gemensamt OnlyFans-konto med sitt ex Caroline Nitter där de enligt norska TV2 la ut pornografiskt material. Och ja, han och Paow sparar inte direkt på krutet heller. 

Paow och Christian lägger upp barnförbjudet content. Bildkälla: Instagram

Paow gör ny operation

Men det är inte bara semester och OnlyFans som står på Paows agenda. Hon ska nämligen göra ännu en operation. 

Paow berättar på sin Instagram att hon ska flytta ned sitt hårfäste och "förminska pannan". 2 decbember drar hon iväg till Turkiet för att genomföra operationen. Paow har tidigare opererat bland annat rumpan och näsan i Turkiet. Hon har även gjort sina tandfasader där. 

Nyligen berättade Paow också att hon opererat sitt underliv.

Paow efter sitt fox eye. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Men mellan operationsplanerna har hon även tagit sig lite tid till att busa på sociala medier, vilket tillhör henne näst största intresse efter att lägga sig under kniven. 

Denna gång är det Filip Dikmen det gäller. Paow och Filip har tidigare råkat i luven på varandra och en del pajkastning har ägt rum. Bland annat efter en TikTok Filip lagt upp om Paow. 

Filip Dikemn. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT
Paow och Filip kastar en del pajer på varandra. Bildkälla: plopp.paow/Instagram

Filip Dikmen har alltid skrivit väldigt mycket om mig. Han måste ju på något sätt vara besatt, för på något sätt tycker han ju ändå om mig. Så pratar han alltid om sin universitetsutbildning och att han är woke. Men jag tror han är kär i mig och behöver gå på en dejt med mig. Så nu Filip bjuder jag ut dig på en dejt i Sverige så kan vi prata ut, säger Paow i en ny video. 

– Jag kan också fixa en free trial till dig på OnlyFans. bara att hojta till, avslutar hon. 

Filip har inte svarat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!