Zara Larsson säger att hon inte gjort en BBL.
Zara Larsson säger att hon inte gjort en BBL. - Foto: Stella Pictures

Har Zara Larsson opererat rumpan? Nu svarar hon...

Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.


Just nu florerar det ett rykte om att den svenska artisten Zara Larsson25, ska ha gjort ett skönhetsingrepp. Flera följare misstänker nämligen att Zara Larssons gjort en en så kallad BBL, eller en "brazilian butt lift" som det heter.

Följarna misstänker att Zara Larsson gjort en BBL

En BBL är en plastikoperation där man tar fett från olika delar av kroppen och sprutar in i rumpan istället, för att den ska bli större.

Flera kända profiler har gjort denna typ av operation. Där ibland Kim Kardashian, Paulina "Paow" Danielsson och Jasmine "Jasse" Gustafsson, vilket Nyheter24 skrivit mer om.

7 svenska kändisar som opererat sina rumpor: "Jag ångrar mig"

Zara Larsson ber följarna sluta sprida ryktet

Nu har Zara Larsson gått ut på sin Tiktok och nekat till ryktena om att hon skulle ha gjort en rumpförstoring.

– Okej, hörrni nu är jag helt seriös. Ni måste sluta säga det här, säger Zara Larsson i Tiktok-videon och syftar på ryktet om att hon gjort en BBL.

Zara Larsson berättar att hon inte vet var ifrån ryktena kommer men att hon kräver ett stopp.

– Jag har ingen aning om vad det kommer ifrån, jag har fyra kommentarer som säger det här.

Zara Larsson om sin rumpa: "Varit lite på gymmet"

Senare i videon väljer Zara Larsson att kommentera vad som kan ha gjort att följare nu uppfattar hennes rumpa som större än tidigare.

– Jag har bara varit lite på gymmet, bara lite, förklarar Zara i videon.

Hon avslutar videon med att säga att hon planerar att träna ännu mer inför sommaren och varnar därför följarna för det.

– Så det här är en varning inför i sommar, för tills dess kommer jag ha gjort många av dessa och många av dessa, säger hon samtidigt som hon demonstrerar olika lyft på gymmet.

Här är Zara Larssons försvunna bild: "Kn*lla mig"

/
Senaste nytt

Sasa Jensens första ord om relationen med Magdalena Graaf

De kan få Kasper Salin-priset

1 timme sedan
Tekniska museet i Stockholms tillbyggnad Wisdome, flerbostadshuset Raw i Uppsala, privatbostaden Höghult Karlsborg samt kontorsbyggnaden Gjuteriet i Malmö. De är årets nominerade till Kasper Salin-priset i arkitektur.

Lotta Engberg till attack mot Ulf Lundell – i direktsändning

2 timmar sedan
"Lotta Engberg gör mej spyfärdig med sitt småkåta smile". Ja, så skrev Ulf Lundell om Lotta i sin bok från 2018. Lotta Engberg vet att hämnd är en rätt som serveras bäst kall – och i direktsändning passade hon på att fyra iväg en syrlig känga till Ulf Lundell...

Sven-Erik om kvinnorna i Hotell romantik: "Ingen snygg"

2 timmar sedan
Sven-Erik deltar i säsong två av SVT:s Hotell romantik. Till Nyheter24 avslöjar han vad han tyckte om kvinnorna i dejtingprogrammet.

M.I.A och Refused till Rosendal Garden Party

3 timmar sedan
Den lankesisk-brittiska rapparen M.I.A och svenska hardcorebandet Refused är klara för sommarens upplaga av Rosendal Garden Party.

Lindsay Lohan gör ny "Freaky friday"

3 timmar sedan
Lindsay Lohan gör en uppföljare till familjefilmen "Freaky friday" från 2003. I en intervju med pratshowvärden Andy Cohen bekräftar Lohan även att skådespelaren Jamie Lee Curtis är med i uppföljaren, vars premiärdatum dock inte är känt.