Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.


Tove Dalsryd har minst sagt blivit en het potatis efter att hon stegade in med buller och bång i Robinson 2023

Efter sin medverkan i programmet har Tove fortsatt att uppdatera tittarna om vistelsen på ön genom små videoklipp på sin Instagram. Hon har bland annat gett sin version av bråket med Karolina Tilander samt dispyten hon hade med Pelle Lilja

Men Tove har även uttalat sig i olika intervjuer och poddar om vad som ägt rum under inspelningen. Bland annat om hur olika det var när alla skulle gå på toaletten. 

– Alla gick ju in i typ djungeln. Men jag tyckte det kändes ofräscht så jag sprang ju ut i vattnet då man hade.... ja men diarré hela tiden. Det kommer ju ut liksom.... ja men tuggad kokos som fiskarna typ kom  och åt på. Men de andra tyckte att jag var konstig som ville göra det i vattnet där det ändå försvinner, berättade hon. 

Tove Dalsryd. Bildkälla: TV4

Tove har också berättat att hon sedan 10 år tillbaka är tillsammans med sin kärlek Robert. Efter att hon kommit hem fick han laga det hon längtat efter mest. Och det var...

– Lax med linsgryta. Jag är så himla tråkig när det kommer till sånt här men jag har ätit samma saker i flera år och är inte så himla kinkig. 

Hon berättade även att hon fått samma present av Robert varje år i tio års tid. 

– Jag får en bok varje år då jag samlar på böcker haha. Men jag blir jätteglad för det är ju det jag vill ha, berättade hon för Nyheter24

Och denna vecka avslöjade hon en ny sak om pojkvännen. Det handlade om plagg som hennes pojkvän inte föredrar att hon har. Men ja, det är verkligen inte som det låter. 

Robert är nämligen en djurvän av rang. Därav är han vegetarian och föredrar då inte att han själv eller Tove bär ull. 

Tove Dalsryd och Robert. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

"Robbie är vegetarian och gillar inte att man köper ull men alla mina kläder till Robinson var i det materialet, spenderade sjukt mycket tid på att optimera min packning", skrev Tove. 

Så ja, Robert föredrar alltså inte kläder som är gjorda av djurpäls eller djurhud. 

/
Senaste nytt

Raye slår rekord på Brit Awards

idag 01:44

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 23:32
Annika Wickihalder och Jay Smith knep de två sista finalplatserna genom att kvala in. Något som nu väcker kritik, eftersom de tävlade i deltävlingen sekunderna innan.

Smith och Wickihalder kvalade till final

igår 21:54
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

igår 20:08
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

igår 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.

Norska Beck-stjärnan i chock över Marcus och Martinus Mello-medverkan

igår 15:18
Den norska skådespelaren Kristofer Hivju, känd från Beck och Game of Thrones, blir förvånad när han hör att Marcus och Martinus ska delta i den svenska melodifestivalen. – Det är ju sinnessjukt!, säger han till Expressen.