Nicci Hernestig
Nicci Hernestig blev nyligen mamma. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ramaskri efter Nicci Hernestigs bild: "Så himla lågt gjort av er"

Nicci Hernestig har blivit mamma till dottern Chiara Hernestig, något hon nu meddelat på Instagram. Men långt ifrån alla kunde glädjas med Nicci.


Nicci Hernestig och Andreas Deak träffades i realityprogrammet Love Island Sverige. Efter att programmet sänds så meddelade paret i juni att de väntade barn, något som kom som en chock för de båda.

I september berättade Nicci och Andreas att de valt att gå skilda vägar, men uppbrottet blev snabbt infekterat.

Privata meddelanden mellan Nicci och Andreas delades på Instagram

Vad hände egentligen mellan Nicci och Andreas?

På sociala medier spreds konversationer mellan Nicci och Andreas, och spekulationerna satte genast igång kring vad det var som egentligen hade hänt mellan paret.

"Det krävs självfallet mycket för att jag ska lämna pappan till mitt barn. Men jag kan helt enkelt säga att saker har hänt och jag har fått reda på saker som jag aldrig kunnat tro”, skrev Nicci i ett inlägg.

På Instagram Story la hon ut en bild där hon berättade mer om de svåra känslorna.

”Jag har aldrig känt mig såhär ledsen, besviken, lurad, skadad, krossad och sårad förut…tårarna tar aldrig slut…”, skrev hon bland annat.

Nicci Hernestig har fött dottern Chiara

Under lucia så berättade Nicci att hennes dotter hade kommit till världen.

"Med ett AKUT kejsarsnitt så har nu mitt ljus kommit ut till världen!! Blod, svett och tårar men den vackraste skapelsen jag någonsin sett!! MIN KÄRLEK TILL MIN DOTTER ÄR VILLKORSLÖS! Jag ÄLSKAR henne mer än ord kan beskriva och jag kommer göra ALLT för henne!", skrev hon på Instagram.

Nicci berättade att dottern har fått namnet Chiara, då det betyder ljus på italienska.

"Så till dig min dotter Chiara Hernestig, ljuset i mitt liv. MAMMA ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT!!", skrev hon.

Kaos i Niccis kommentarsfält

Hennes inlägg har fått över 80 000 gillamarkeringar, och hundratals kommentarer. Men bland alla grattishälsningar och lyckönskningar blev stämningen även allt mer hätsk bland följare som rök ihop med varandra.

Flera personer har gått in och skrivit kommentarer om främst Andreas, och andra följare har då hoppat in och försvarat Nicci.

"Hon har mått så dåligt pga han o ni fortsätter gratta Andreas på hennes sida. Det är vidrigt gjort o ni är ju t.o.m. kvinnor som gör så mot henne"

"Med tanke på omständigheterna och hur dåligt hon har mått PGA HONOM, så kan du väl fan visa liiiite respekt och inte nämna hans namn på hennes Instagram."

"Skriv det då till pappan o inte till henne.. fattar inte varför ni måste skriva till henne om han o gratta honom på hennes Instagram..! Det är så himla lågt gjort av er.."

Nicci Hernestigs gravidvideo väcker starka känslor: "Bete dig för helv*te"
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!