Allt om Hampus Nessvold.
Allt om Hampus Nessvold. - Foto: Mickan Palmqvist/TT & Christine Olsson/TT

Allt om Hampus Nessvold – karriären, Skäringer och den hemliga flickvännen

Hampus Nessvold har medverkat i bland annat radioprogram i P3, haft en enmansföreställning och en tv-serie på SVT. I en intervju avslöjar han svaret på frågan många undrar – är han singel?


Det är inte mycket som kändisen Hampus Nessvold inte gjort. Från radio, till musik och skådespel i både teatrar och tv-serier samt en enmansföreställning vid namn "Ta det som en man". Senast är han aktuell med SVT-serien "Terese i kassan".

Nu har Nyheter24 sammanställt de mest googlade frågorna om mångsysslaren Hampus Nessvold – och här kommer svaren.

Hampus Nessvold på Allsång på Skansen. Foto: Ida Åkesson/STELLA Pictures.


Hampus Nessvold ålder – hur gammal är han?

Hampus Nessvold är född den 9 maj år 1996 vilket gör honom till 27 år gammal i skrivande stund. Han föddes i Värnamo men är numera bosatt i Stockholm.

Hampus Nessvold längd – hur lång är han?

Nessvold är 182 centimeter lång.

Hampus Nessvold Mia Skäringer – om podden "Skäringer och Nessvold"

Skådespelaren Mia Skäringer, bland annat känd från Solsidan, bedriver även en podd tillsammans med Nessvold vid namn "Skäringer och Nessvold". Podden bestod tidigare av Skäringer tillsammans med Anna Mannheimer och hette då "Skäringer och Mannheimer". Skäringer och Nessvold har dock arbetat tillsammans en längre tid, då Skäringer regisserat Nessvolds enmansföreställning "Ta det som en man".

Mia Skäringer och Hampus Nessvold. Foto: Adam Ihse/TT

Hampus Nessvold flickvän – har Hampus Nessvold flickvän?

I augusti 2023 avslöjade Nessvold till Hänt att han inte är singel. Flickvännen som heter Ellen Bergman är 26 år gammal och paret hade i augusti detta år varit tillsammans i två år. När Hänt frågar Nessvold vilka egenskaper han tycker är viktiga hos en partner berättar han att han mest av allt vill ha någon trygg, rolig och smart.

Vad heter Hampus Nessvold på Instagram?

På Instagram går han under namnet hampusnessvold.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!