Bingo och Julia
Nu berättar Julia Franzén mer om vad som har hänt mellan henne och Bingo. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför kommer inte Bingo Rimér och Julia Franzén fira nyår ihop

Det var under en frågestund på Instagram som Julia Franzén bemötte de nyfikna följarnas frågor om vad det egentligen är som händer mellan henne och fästmannen Bingo Rimér.


På Instagram har tv-profilen och influencern Julia Franzén, 33, nästan 200 000 följare. Både hon och fästmannen Bingo Rimér, 48, har under sin relation blivit omskrivna för de upptåg de roat följarna med.

Ibland har de mött kritik för att en del menar att de "gått över gränsen" – då har det bland annat handlat om att Bingo filmat Julia på toaletten eller videos som involverat snor.

Men den senaste tiden har den annars så frispråkiga Lerum-tjejen Julia verkat lite annorlunda på sociala medier – något som hennes följare reagerat på.

Under en frågestund fick Julia frågan: "Vill du inte vara öppen eller får du inte? Eller varför begränsningar. Saknar dig"

Då svarade Julia: "Jag vill men får inte, eller orkar inte konsekvenserna som blir. Det är skit men kommer inte orka ha det såhär länge till så jag är nog snart tillbaka på nåt sätt. Saknar er med".

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad har hänt mellan Bingo, Julia och Katrin?

Det började genast spekuleras kring om det hela hade att göra med Bingos ex-flickvän Katrin Zytomierska. Tidigare höll både Bingo, Julia och Katrin tätt ihop och hade en väldigt fin relation. De både semestrade och firade högtider tillsammans. På sociala medier hyllade de varandra.

"Att kunna äta söndagsmiddagar, åka på semestrar ihop och fira födelsedagar ihop helt okomplicerat är ju helt underbart! Jag älskar Katrin, vi kommer väldigt bra överens (och Bingo och Katrin är extremt över varandra så absolut ingen svartsjuka), skrev Julia då.

Nu svarar Julia på frågan om vem som betalade hennes lyxresa

Bingo och Katrin år 2009. Under sina år tillsammans fick de två barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Men i slutet av november så kunde Nyheter24 avslöja att Julia Franzén hade avföljt Katrin Zytomierska.

Julia Franzén om relationen till Bingo 

I skrivande stund befinner sig Julia i födelsestaden Lerum, där hon just nu hyr en lägenhet. Under en ny frågestund så var det flera följare som var fortsatt nyfikna på hur det går mellan Julia och Bingo.

"Var är Bingo?", undrade en person.

Julia berättade då att Bingo var i Stockholm men skulle åka till Jämtland. Julia själv hade inte bestämt sig hur hon ska göra på nyår, men överväger att stanna i Lerum då. 

Detta då hon har fullt upp med att fixa i ordning i sin nya lägenhet. Men Julia hänger inte läpp för det. Bingo kommer nämligen och besöker Lerum under vecka 2, och de ska även ses i Stockholm före nyår.

Det blir kanske nyår utan Bingo. Nu berättar Julia om planerna. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se

En annan fråga handlade om varför Julia inte träffar Bingo och hans barn lika ofta längre.

"Jag träffar dom precis lika mycket som jag alltid gjort men jag filmar dom inte", svarade Julia då.

Katrin Zytomierska. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan fråga löd: "När får du vara dig själv igen?"

”Jag jobbar på det! Vet inte när eller hur men vet bara att jag inte kan ha det såhär för alltid. Det är en fråga som alla frågar som mi inte kommer få svar på men det har lite med denna frågan att göra. Ni känner mig. Jag är ju otroligt öppen. Men det hade blivit ett JÄVLA liv om jag hade suttit och pratat här som om detta var min dagbok. Det går inte. Men jag kommer såklart inte ha det såhär för alltid”, skrev Julia bland annat i sitt svar

Julia Franzén svarar på följarnas frågor. Bildkälla: Instagram/juliafranzen.se
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!