Niclas Wahlgrens fina gest efter Pernilla och Bauers bröllop

Det var december 2023 som bröllopsklockorna ringde för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. En månad senare valde Pernilla att visa en video från bröllopet


Det var 2022 som Wahlgrens värld-teamet drog med Wahlgren/Ingrosso-familjen upp till Sälen för en härlig skidsemester. 

I säsongen fick tittarna se familjen njuta av pudersnö, lyxiga hotellnätter, bastu och lyxiga restauranger. Men det var en till sak som både familjen och tittarna fick bevittna. 

Under en middag väljer nämligen Christian Bauer att gå ned på knä och fria till Pernilla Wahlgren

Vad han friade med? Jo, nämligen en liten ananasring som Pernilla blev måttligt nöjd med. 

– Hade jag varit honom kanske jag hade rådfrågat någon innan jag köpte ringen.... nu är den även i vitt guld vilket inte går ihop med mina andra smycken, sa hon då (trots ett synligt lyckorus över vad som precis hade hänt). 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures

Cirka ett år senare, 2 december 2023 var det dags. I hemlighet blev Pernilla och Bauer man och hustru under en väldigt intim ceremoni som ägde rum i Lidingö kyrka. 

Och ja, bröllopet var så pass intimt att utöver släkt och familj så var det vara två av Pernillas två vänner som var bjudna. Jessica Wahlgren Norrman och barndomsvännen Jennifer Wesslau.

– Det kändes så himla, himla romantiskt att göra det för bara oss. När du gör det bara för familjen så kan du vara mycket mer personlig i alla tal, den stämningen som var i kyrkan när vi gick in, berättade Pernilla i Wahlgren & Wistam-podden.

Pernilla Wahlgren kritiseras för bröllopsvideon

Pernilla och Christian Bauer fortfarande lever kvar i ett lyckorus av rang och har då och då lagt upp en del bilder från bröllopet. 

Då det nu är exakt en månad sedan giftemålet så valde Pernilla att publicera en video från den stora dagen på sin Instagram. 

"EN MÅNAD I DAG som gifta!Och en månad sedan vi firade världens lyckligaste dag, tillsammans med dom vi älskar mest…!", skrev Pernilla. 

I skrivande stund haglar det in kärleksfulla kommentarer från följarna samt från familjen som befann sig på plats. 

En som snabbt kommenterade kärleksfullt var Pernillas bror Niclas Wahlgren som även han befann sig på bröllopet. 

Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Tre stora röda hjärtan blev det. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!