Lovisa Worge
Lovisa Worge är just nu med pojkvännen i Paris. - Foto: lovisaworge/Instagram

Lovisa Worge och Gullek smygfotade på uteställe i Paris

Lovisa Worge, 27, är upp över öronen förälskad i sin pojkvän, norska Gullek Nilsen, 28. Paret befinner sig i skrivande stund i Paris.


Lovisa Worge, 27, lever livets glada dagar. 

Det var 2018 som Lovisa ansökte efter rollen som Bianca Ingrossos assistent. Bianca fastnade snabbt för Lovisa och ringde upp bara någon dag efter att intervjun ägt rum. Under årens gång har tjejernas relation som kollegor utvecklats till att de blivit bästa vänner. 

Någonting som skapade rubriker var när Lovisa fick en bonus av Bianca som ska ha legat på hundratusentals kronor. 

– Hon är den i branschen som jobbar absolut hårdast och just därför tycker jag att hon är värd en saftig bonus, sa Bianca då. 

Men i slutet av 2023 började Biancas följare bli något oroliga då Bianca och Lovisa inte umgåtts alls lika mycket. Detta trots att de driver företaget Ani Jewels tillsammans. Men enligt Bianca är det många saker som spelar in. 

– Vi är superbra vänner och ingenting har hänt men ibland vill man lite olika saker och åt olika håll, sa hon i podden Högt i tak. 

Lovisa Worge smygfotad på restaurang i Paris

En av sakerna som hänt på senaste är att Lovisa har skaffat pojkvän och är upp över öronen förälskad. Den norska pojkvännen har hon varit tillsammans med i över ett år och han heter Gullek Nilsen, 28, Det inte många vet är att Gullek är son till en av Norges rikaste män. Hans pappa heter Lars Nilsen, och mamman heter Janne Nilsen.

År 2021 var Lars Nilsen god för över 1,3 miljarder kronor, och enligt norska Kapital har han även funnits med på listan över Norges 400 rikaste.

Lars och Janne Nilsen. Bildkälla: Lise Åserud/NTB/TT Bild

Lars Nilsen började tidigt att arbeta i det blomstrande företaget Block Watne som tillverkar nyckelfärdiga hus.

Lovisa Worge har under det senaste året spenderat mycket tid i Oslo och berättade nyligen på sin Instagram att hon och Gullek nu planerar att flytta ihop men att de ännu inte bestämt sig för var de tänkt att flytta. 

"Tiden får berätta. Det enda vi vet är att detta blir året då vi flyttar ihop", skrev hon. 

Under januari har paret befunnit sig i Paris då de varit där och firat Lovisas födelsedag. Resan började dock lite skakigt då Gulleks flyg ställdes in. 

Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Men tillsist anlände han och paret kunde påbörja sin semester med shopping, lyxiga restauranger och mys. 

Lovisa taggades i en bild som en av hennes bekanta tagit i smyg, utan att hon eller Gullek visste att den togs. 

Lovisa tillsammans med Gullek. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

"En vän till mig tog denna bild utan att vi visste. Denna bild värmer mitt hjärta", skrev Lovisa. 

Fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!