Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso avslöjar en hemlighet. - Foto: biancaingrosso/Instagram

Därför använder Bianca Ingrosso ALDRIG underkläder

Bianca Ingrosso använder varken trosor eller strumpor. Men hur kommer det sig egentligen? Nu väljer hon att svara.


Det var för ett par veckor sedan som Bianca Ingrosso, 29, skrev ut på sin Instagram att hon under en period mått väldigt dåligt och nu kände att hon behövde göra någonting drastiskt. 

Hon beslöt sig för att åka iväg till kursgården "Baravara" för att "utmana sitt psyke till max". Baravara grundades år 2000 av Lars Knutsson, och på sin hemsida skriver de att de håller kurser och terapi för att lära sig att hantera livskriser. Det kan handla om stress, utbrändhet och relationsproblem, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om.

För en kurs om 12 veckor utspridd över 18 månader så betalar kursdeltagaren cirka 150 000 kronor. Under kursen får besökarna bland annat testa på meditationsövningar som har rötter från Bhagwanrörelsen (också kallad Osho-rörelsen). Bhagwanrörelsen har kritiserats för att hjärntvätta sina medlemmar samt mött anklagelser om sexuella övergrepp och våld.

Det hela har fått Biancas besök att uppmärksammas på sociala medier. 

Efter att hon skrivit ut om sin upplevelse så delade även Samir Badran hennes inlägg och skrev att även han är en flitig besökare. 

Samir Badran tog en bild av Biancas text och la ut på sin story tillsammans med en egen text. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Efter sin tur till den omtalade gården så mellanlandade Bianca snabbt hemma i sin lägenhet för att sedan fara vidare till Paris där vännen Lovisa Worge just nu befinner sig tillsammans med sin pojkvän Gullek Nilsen.

Gänget har nu tagit in på det lyxiga hotellet Ritz Paris. Men det är inte bara för nöjets skull utan de ska nämligen fota nya bilder till ANI Jewels som Bianca och Lovisa tillsammans grundat. 

Efter en lång dags arbete passade tjejerna på att köra en liten frågestund. Där svarade Bianca på både det ena och et andra. 

Bianca Ingrosso: "Skippar alltid underkläder"

Bland annat så frågade Biancas följare henne vilket yrke hon hade valt om hon inte arbetar med det hon gör nu. 

"Jag hade arbetat som städare på en yacht eller i ett restaurangkök", svarade hon då. 

Följarna frågade även när hon ska flytta in i sin nya lägenhet. 

"Det blir nog efter sommaren", svarade Bianca. 

Men sedan kom en fråga som kanske inte alla förberett sig på. Och det handlade om Biancas underkläder. 

Bianca Ingrosso svarade på frågan många undrar. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

"Det är sant att jag aldrig använder strumpor eller trosor. Och ja, fråga inte varför. Det är inte min grej", skrattade Bianca på sin story.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!