Hanna Hedlund
Hanna Hedlund är singel igen. Nu berättar hon om uppbrottet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför tog det slut mellan Hanna Hedlund och hennes nya pojkvän

Efter skilsmässan från Martin Stenmarck så träffade Hanna Hedlund en ny pojkvän. Hanna och den mystiska mannen, som jobbade som kiropraktor, var särbos och hade ett distansförhållande. Men nu är det slut, något som Hanna Hedlund avslöjar på sin Instagram.


Det var sommaren 2021 som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut och meddelade att de skulle skilja sig. Då hade de varit ihop i nästan 25 år, och gifta sedan 2016. Under sitt långa förhållande fick de även tre barn tillsammans.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund var ett par i nästan 25 år. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT Bild

Nyheten om skilsmässan slog ner som en blixt från klar himmel. I podden Å andra sidan som Hanna har tillsammans med vännen Jessica Wahlgren så berättade Hanna mer om en av anledningarna till att hon och Martin Stenmarck valde att skiljas. Mer om det kan du läsa här.

Hanna Hedlund berättade om en ny pojkvän 2023

I november stod det klart att Hanna hade gått vidare efter skilsmässan. Hon hade då träffat en mystisk hockeyintresserad man från Kristianstad – som jobbade som kiropraktor.

De hade träffats när Hanna var ute på turné, och deras blickar hade möts. Tre månader senare fick hon ett meddelande från mannen, och de bestämde sig för att ses.

I en intervju med Aftonbladet berättade Hanna att de var särbos och att de hade ett distansförhållande, som funkade fint.

Hanna Hedlund berättar att hon nu är singel. Bildkälla: Stella Pictures.

Hanna Hedlund singel igen – möter 2024 utan pojkvän

Men när Hanna Hedlund i januari 2024 fyllde 49 så var det utan den nya kärleken vid sin sida. På Instagram gav hon sina följare en uppdatering om sitt nuvarande civilstånd. 

Hanna hade fått en tjusig blombukett från sitt jobb, och passade då på att smyga in en liten hint om hur livet är som singel.

"Även om jag är singel, och can by my own flowers så är det ju ljuvligt att bli bortskämd med vackra blommor", skrev hon på Instagram.

I kommentarsfältet frågade en följare om hon var singel igen. På den frågan svarade Hanna att hon varit singel i flera månader då hon helt enkelt inte var redo.

Hanna Hedlund berättar för en följare att hon har varit singel i flera månader då hon helt enkelt inte var redo. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!