Julia Franzén, Bingo Rimér, Katrin Zytomierska
Julia Franzén, Bingo Rimér, Katrin Zytomierska. - Foto: Stella Pictures, Linus Sundahl-Djerf/SvD/TT Bild

Bingo Rimér lägger korten på bordet – det har hänt mellan Katrin och Julia

Att stämningen är tämligen spänd mellan entreprenören Katrin Zytomierska och teveprofilen Julia Franzén har nog inte kunnat undgå någon. Nu berättar Bingo Rimér mer om det hela – och kallar ex-flickvännen Katrin för "oresonlig".


De gjorde nästan allt tillsammans. Firade semestrar och högtider, åt söndagsmiddagar och hyllade varandra på sociala medier. 

Ja, relationen som Bingo Rimér och hans flickvän Julia Franzén hade med Bingos ex-flickvän Katrin Zytomierska verkade nästan för bra för att vara sann.

Bingo och Katrin år 2009. Under sina år tillsammans fick de två barn. Bildkälla: Stella Pictures.

Under sitt förhållande fick Bingo och Katrin sönerna Ringo och Rambo ihop, och en vanlig syn på Bingo, Katrin och Julias Instagram var uppdateringar kring barnen. 

Bingo och Katrin med barnen Nova Rimér, Ringo Rimér och Rambo Rimér år 2019. Dottern Nova har Bingo från en tidigare relation. Bildkälla: Stella Pictures.

Katrin syntes även i Amazon Primes realityserie Bingo & Julia, där tittarna fick följa paret lite närmare. Tittarna rasade då över en detalj i programmet – nämligen hur Katrin pratade till Julia.

Katrin Zytomierska avföljde Julia Franzén

Men hösten 2023 så hände något. Stämningen mellan de tre tycktes bli alltmer stel, och på Instagram var Julia – som annars är transparent med det mesta – mer tillbakadragen. 

Något som hennes följare även reagerade på, och under en frågestund undrade en person om Julia inte får vara öppen längre, och varför Julia var så begränsad.

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Då svarade Julia: "Jag vill men får inte, eller orkar inte konsekvenserna som blir. Det är skit men kommer inte orka ha det såhär länge till så jag är nog snart tillbaka på nåt sätt. Saknar er med".

I november i fjol kunde Nyheter24 även avslöja att Julia avföljt Katrin på Instagram, och sedan dess har det pratats om varför Julia inte längre lägger ut bilder på Bingo och Katrins barn.

Bingo Rimér: "Ibland får Katrin för sig saker..."

Under en frågestund på Instagram så fick Bingo frågan om varför Julia inte får lägga ut bilder på barnen längre. 

Bingo Rimér fick den här frågan på Instagram. Bildkälla: Instagram/bingorimer

Bingo bestämde sig då för att svara – och han höll inte tillbaka.

"Ibland får Katrin för sig saker och blir helt oresonlig. Men eftersom hon är mamma så måste både jag och Julia respektera henne även om jag inte alltid håller med. Och då kan hon säga till till även mig att inte exponera barnen. Jag tycker att barnen är en del av våra liv och ibland är dom med. Och ibland vägrar dom. Men inte ens jag vet vad som egentligen gäller från en dag till en annan", skriver Bingo på Instagram Story.

Bingo Rimér svarade på följarens frågor. Bildkälla: Instagram/bingorimer
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/