- Foto: Stella Pictures & SVT

Sanna Nielsen om familjetragedin: "Så försvinner han"

Sanna Nielsen är aktuell i Stjärnorna på slottet. Under hennes dag blir det känslosamt när hon öppnar upp om en familjetragedin.


Artisten Sanna Nielsen, 39, är känd från både Mello-scenen och Allsång på Skansen. Just nu är hon aktuell som en av deltagarna i årets Stjärnorna på slottet. Med i säsongen är även Mark Levengood, Marcus Samuelsson, Caroline af Ugglas och Pernilla Wiberg

I sitt avsnitt berättar hon om sin familj som hon är väldigt nära, vilket leder till ett djupt samtal under lunchen.

Mark Levengood om hemliga dejtfantasin: "Ser rubrikerna framför mig"

Förlorade mormor och morfar samtidigt

Det är en känslosam Sanna Nielsen som under lunchen berättar om den tuffa perioden 2005 när familjen skulle ta farväl av hennes morfar. Hela familjen var samlad på sjukhuset för att finnas där under hans sista tid i livet. 

Det var ett långsamt farväl och en dag bestämde hennes mormor sig för att åka hem. Familjen tänker inte mer på det och skickar hem henne. Sedan rätt som det är får Sanna Nielsens mamma ett telefonsamtal som får henne att sjunka till golvet.

– Då fick vi veta att... mormor hade somnat i sängen, eller vi vet inte, eller ja, hon hade gått bort. Så hon gick bort före morfar, säger hon med tårfyllda ögon. 

Så mycket kostar en natt på "Stjärnorna på slottet"-slottet

Källa: SVT

Efter det säger familjen till Sanna Nielsens morfar att det är okej att släppa taget nu, för mormor väntar på andra sidan.

– Då öppnar han ögonen och tittar på mamma... och klämmer handen. Sen stänger han ögonen och så försvinner han. Då är de båda borta. Jag brukar säga det att de levde ett helt liv tillsammans och de gick också tillsammans.

Så mycket bestämmer kändisarna i "Stjärnorna på slottet" EGENTLIGEN

Det tyckte Marcus Samuelsson om Sanna Nielsens mat EGENTLIGEN

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!