"Stjärnorna på slottet" sänds i SVT på lördagar.
"Stjärnorna på slottet" sänds i SVT på lördagar. - Foto: Skärmavbild/SVT/Stjärnorna på slottet och Christoffer Lomfors/SVT

Så mycket bestämmer kändisarna i "Stjärnorna på slottet" EGENTLIGEN

En ny säsong av "Stjärnorna på slottet" rullar i SVT. Men vem bestämmer egentligen vad kändisarna ska äta och göra under sina respektive dagar? Nyheter24 frågade produktionen.


Det var den 30 december som den nya säsongen av "Stjärnorna på slottet" äntligen hade premiär i SVT. 

Med i årets upplaga av programmet är kocken Marcus Samuelsson, programledaren Mark Levengood, den tidigare skidåkaren Pernilla Wiberg samt artisterna Sanna Nielsen och Caroline af Ugglas.

Och stjärnorna i fråga spenderade hela sex dagar ihop för att spela in programserien.

"Ankomsten spelas in dag ett tillsammans med vinjett och pressbilder tas. Därefter har stjärnorna varsin inspelningsdag som börjar med frukost, följt av aktivitet, lunch och därefter en middag. Däremellan finns viss tid för återhämtning", skriver produktionen till Nyheter24

Det gjorde deltagarna i "Stjärnorna på slottet" EGENTLIGEN på kvällarna

Så bestäms maten och aktiviteterna i Stjärnorna på slottet

Hittills har det stått hypnos, dans och wakeboard på schemat för stjärnorna och när det vankats lunch och middag har det bjudits på allt från pilgrimsmusslor till entrecôte. 

Så mycket alkohol serverades under "Stjärnorna på slottet"

Mark Levengood. Foto: SVT

"Stjärnorna på slottet"-festen som tittarna inte fick se

Men hur kommer man egentligen fram till vilka aktiviteter som ska genomföras och vilka maträtter som ska stå på menyn? Så här säger produktionen:

"Stjärnorna har ett samtal med kocken Frida Ronge innan inspelningen och önskar mat som på ett eller annat sätt betyder något för dem eller som de tycker om. Sedan förfinar eller tolkar Frida stjärnornas önskemål."

"Stjärnorna har också samtal med producenten angående vilken aktivitet de vill ha på sin dag och utifrån förutsättningarna att genomföra aktiviteten och utifrån stjärnans intresse så beslutas vad respektive aktivitet blir."

Caroline af Ugglas om hypnosen i Stjärnorna på slottet: “Jag var naken”

/
SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!