- Foto: Stella Pictures & Johan Nilsson/TT

Viktor Frisks svar efter mello-floppen: "En käftsmäll"

Popduon Samir och Viktor har gjort comeback i Melodifestivalen. Men det gick inte riktigt som tänkt. Nu talar Viktor Frisk ut om floppen på Instagram.


Under lördagskvällen gjorde popduon Samir och Viktor comeback på melloscenen med låten "Hela världen väntar". Fansen har väntat i sex år på att få se artisterna i Melodifestivalen igen. 

Men deras melloresan blev kortvarig och duon röstades ut direkt. Istället gick Smash Into Pieces och Lisa Ajax direkt till final.

Kort därpå vällde kritiken in på sociala medier, något som Nyheter24 har rapporterat om tidigare. "Helt ärligt jag älskar Samir och Viktor men den här låten var riktigt dålig", har en person skrivit på Instagram.

Tittarna sågar Samir och Viktors comeback: "Bara pinsamt"

Melodifestivalen 2024: Artister, startordning och datum

Viktor Frisk svarar på kritiken

Nu träder gruppmedlemmen Viktor Frisk, 28, fram på Instagram och bemöter kritiken. 

"Vad säger man? En käftsmäll behövs ibland för att man ska vakna upp och inse att man kan göra något sjukt mycket bättre! Våga lyssna på feedback och lyssna in. Aldrig varit så taggad på en revansch och här är bara början på något nytt.", skriver han i ett Instagraminlägg.

Gunilla Perssons hårda förberedelser inför Melodifestivalen: “Midjemåttet...”

I kommentarsfältet hyllas han för sitt mod. 

"Jag har skrivit det här men skriver det igen: Alla kommer sjunga med i den här låten i en glad stämma i årtal framöver – oavsett om åsikterna haglar vackert eller oförskämt förskräckligt nu"

"Ni var med, ni underhöll, ni representerade och vågar! Mello väcker känslor hos nästan alla, inte många program eller aktiviteter gör det. Ni är viktiga och behövs!"

"Refrängen var ju toppen. Versen var mycket sämre. Det var kul att se er! Lycka till i fortsättningen!"

Viktor Frisk bryter ihop i Nyhetsmorgon: "Trodde inte att jag skulle bli 27"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!