Här flockas män på stranden där Bianca Ingrosso ligger och solar

Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund i Tulum på jobbresa. Hennes resa har hittills blivit väldigt omskriven, och det är bland annat på grund av hennes content från resan.


Det var under förra veckan som Bianca Ingrosso, 29, skapade rubriker efter att ha publicerat ett par video på sin Instagram. Anledningen till att hennes content fick så pass stor uppmärksamhet var att följarna ansåg att det i hennes "fruktvideo" var väldigt mycket fokus på hennes bröst och rumpa. 

Hon donade nämligen ihop ett fruktfat klädd i bikini. Och ja, man kan gott säga att reaktionerna inte lät sig väntas på. 

Anders Öfvergård om Bianca Ingrossos besök på Baravara

Senare under dagen svarade hon även med en video där hon blir insmord på stranden av sin kollega Emelie Feola. Videon slutar med att kollegan pussar henne på rumpan. 

Bianca Ingrosso svarar på kritikstormen med en syrlig video. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Videon publicerades på Biancas story. 

Det hela har bland annat diskuterats på sociala medier, i poddar samt att det nu gjorts roliga sketcher på hur medierna uppmärksammade videon. 

Bianca själv anser att det hela blåst upp till sjuka proportioner. 

– Jag har en väldigt fin och nära relation med mina anställda. Vad är problemet med det?, skrev hon bland annat. 

Bianca Ingrosso blir uppraggad på stranden

Två andra nära personer till Bianca var inte på en egen liten resa men har nu valt att mellanlanda i Tulum för att slå sina påsar ihop. Nämligen Saga Frisk Sundberg som också arbetar för Bianca samt den nära vännen Rosanna Charles

Bianca Ingrossos assistent Saga dejtar Rosanna Charles

Under dagarna brukar tjejerna hänga på beach clubs för lite sol, bad, mat och drinkar. Men till och med på andra sidan världen är det svårt för Bianca att vara anonym. 

Rosanna Charles har under veckan publicerat en rad videos där både killar och tjejer kommer fram till Bianca på stranden för att prata och "visa upp sig". 

Rosanna Charles lyckades fånga det hela på film. Bildkälla: rosannacharles/Instagram

Till en början filmade Bianca en man som pratrade med Bianca som vägrade att gå. Han byttes sedan ut mot två andra killar som började "gå catwalk" framför henne. 

Slutligen dök det även upp några kvinnor som också vill ha en liten stund av Biancas tid. 

Vi hoppas att Bianca får lite tid för återhämtning också. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!