Malin Gramer har programlett flera stora tv-produktioner.
Malin Gramer har programlett flera stora tv-produktioner. - Foto: Christine Olsson/TT & Pressbild Warner Bros. Discovery

Allt om Malin Gramer: Familj, program och maken Carl Falk

Malin Gramer har varit programledare för flera stora tv-produktioner genom åren. Nyheter24 har tittat närmare på vad svenskarna googlar mest om den folkkära programledaren.


Malin Gramer ålder – hur gammal är hon?

Malin Gramer föddes den 26 april 1978 vilket betyder att hon fyller 46 år under våren 2024.

Malin Gramer längd – hur lång är hon?

Det är inte känt hur lång Malin Gramer är. Men av bilder att döma är hon aningen kortare än artisten Shirley Clamp, som mäter 173 centimeter.

Per Larsson/TT

Malin Gramer familj – vad heter hennes föräldrar?

Vad Malin Gramers föräldrar heter är inte känt. Men när Malin blev mamma för första gången dog hennes pappa plötsligt, något hon berättat om för Expressen.

– Han hade ont i ryggen, trodde att han sträckt sig. En månad senare dog han. Tynade bort. Det var hemskt. Jag åkte till sjukhuset varje dag. Gick runt i dvala. Jag var mammaledig, hade en ettåring på heltid. Ingen bil. Pappa var supertrött, orkade egentligen inte. Vi ville inte visa att man var ledsen, man försökte vara glad.

Har Malin Gramer barn?

Malin Gramer har två barn, sönerna Leo och Charlie.

Har Malin Gramer make eller pojkvän?

Malin Gramer är sedan 2019 gift med musikproducenten och låtskrivaren Carl Falk. I en intervju med Aftonbladet har Gramer tidigare berättat om hur de träffades. 

– Vi träffades ju på en middag med vänner och jag trodde att vi bara var kompisar.

Efter att Falk vågat satsa och ge Gramer en kyss slog det dock gnistor.

– När han gjorde lite närmanden så blev jag lite paff. Alltså han kysste mig och det började snurra. Jag sprang upp till min kompis och sa att det här är mannen i mitt liv.

Allt om Carl Falk Gramer: Låtarna, lyxlägenheten och frun Malin Gramer

Vem är Malin Gramers partner Carl Falk?

Carl Falk är en internationell låtskrivare och producent vars karriär inleddes på The Location, en musikstudio som var belägen i samma lokaler där den numera mytomspunna Cheironstudion tidigare låg.

Han har varit med och jobbat med några av världens största artister som bland annat Avicii, Madonna, Nicki Minaj, One Direction, Demi Lovatio, Westlife och Ellie Goulding.

Malin Gramer sjuk – fick hon långtidscovid?

Under coronapandemin insjuknade Malin Gramer inte mindre än tre gånger i covid-19. Sjukdomen resulterade i att hon även drabbades av hjärtproblem, något hon berättade för Aftonbladet.

– Jag fick ju covid-19 i februari 2020 och var då sjuk i 7-8 veckor. Sedan var jag faktiskt frisk under sommaren, men under hösten blev jag småsjuk igen och fick också problem med hjärtat och hade tryck över bröstet. Jag var inne på sjukhus och fick göra massa undersökningar.  

Malin Gramer berättar om otroheten – kom på honom med sin frisör

Malin Gramer hus – var bor hon?

Malin Gramer och Carl Falk bodde tidigare i en lyxvåning på 275 kvadratmeter på Östermalm i Stockholm. 2022 lades dock lägenheten ut till försäljning med ett utgångspris på hisnande 49 miljoner kronor.

Flytten gick därefter till Danderyd där paret köpte en villa.

Vilka tv-program har Malin Gramer lett?

Malin Gramer har varit programledare för en rad olika tv-produktioner, bland annat Lattjo Lajban, Lyckochansen, Fråga Olle, Paradise Hotel, Talang, Världens bästa burgare och Love Island.

Paradise Hotel-Jeppe svarar efter Malin Gramers anklagelser

Är Malin Gramer med i Över Atlanten?

I säsong sex av Kanal 5:s program Över Atlanten är Malin Gramer en av deltagarna. Tillsammans med Anders Öfvergård, Jessica Andersson, Tobias ”Tobbe trollkarl” Blom, Hampus Hedström och Björn Kjellman ska hon segla över det stora havet.

Tillsammans med Jessica Lasses driver Malin Gramer podden Mitt i livet. I ett avsnitt berättade hon om relationen till Anders Öfvergård.

– Vi har ju jobbat, alltså vi känner ju också varandra sedan way back. Jag känner honom från när jag jobbade på ett produktionsbolag som heter Nordisk film, och där var även han för det var där de kom på Arga snickaren och castade in honom. 

Så levde Anders "Arga snickaren" Öfvergård efter domen

Har Malin Gramer Instagram?

På Instagram hittas Gramer under namnet @malingramer där hon delar tusentals bilder med över 73 000 följare.


/
/
TV
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!