Paow
Paow drar sig från att gå utanför dörren i Thailand. - Foto: kattpaow/Instagram

Paow vågar inte gå utanför dörren – på grund av sina operationer

Paulina "Paow" Danielsson befinner sig just nu på resande fot tillsammans med sin pojkvän Cristian Brennhovd.


Paulina "Paow" Danielsson och hennes pojkvän Cristian Brennhovd spenderar den största delen av sin vakna tid åt att resa. 

Paret har bland annat svängt förbi Bangkok där de shoppat, hängt med vänner, gått på restauranger och... ja, spelat i content till OnlyFans vilket kommit att bli inkomstkälla för både Christian och Paow.

Paow och Cristian. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Paret har också tagit sig en sväng förbi Istanbul där de båda opererade lite dittan och lite dattan. 

– Jag har gjort näsan och fettsugning på magen och ryggen samt under hakan, och så har jag fixat näsan så att den ser perfekt ut, berättade Cristian tidigare i en intervju med Nyheter24.

Paow har opererat rumpa, bröst, gjort rumpimplantat, opererat näsa, underliv samt filat ned sina tänder och satt i fasader. 

Utöver de varmare resorna har de även varit i Norge på skidresa vilket dock inte slutade som tänkt. Profilerna blev nämligen utkastade från sitt hotell. Detta efter att ha druckit drinkar och spela musik på hotellets SPA-avdelning. Ett par veckor innan hade de kastats ut från ett hotell i Stockholm. 

Paow och Cristian är tillbaka i Thailand

Efter de olika turerna mellan Stockholm och Norge med knas på diverse olika hotell är paret nu tillbaka i Thailand. På Instagram har Paow flitigt lagt upp content från resan. 

Cristian och Paow är tillsammans. Bildkälla: Privat

– Jag befinner mig alltså i Patong och ska nu ut och köpa nudelsoppa. Jag bodde här för ett par år sedan och då var det inga problem. Folk var inte så jobbiga mot mig. Men nu kollar killar på mig som att jag är en jävla köttbit på grund av att jag blivit snyggare av mina jävla operationer, säger hon och fortsätter: 

– Det är inte pretty privilege men det är seriöst jobbigt att män kollar som de gör. Så jag går omkring med mjukisar trots att det är 40 grader, men men, sa Paow. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!