Lovisa Worge och Gullek Nilsen
Lovisa Worge fick en väldigt tjusig present av Gullek. - Foto: TikTok/Lovisa Worge, Instagram/lovisaworge

Gulleks sanslösa lyxgåva till Lovisa Worge: "Varken blyg eller enkel"

Gullek Nilsen har överraskat Lovisa Worge med en fantastisk present.
"Jag är så lycklig – jag kan inte sluta titta på den", skriver Lovisa Worge.


Sedan början av 2022 så har entreprenören Lovisa Worge, 27, varit tillsammans med norrmannen Gullek Nilsen, 28. På Instagram delar Lovisa ofta med sig av glimtar från parets mysiga liv ihop med många resor till bland annat London, Paris och Gstaad.

Tidigare har Nyheter24 skrivit att den hemlighetsfulle Gullek är son till en av Norges rikaste män – nämligen miljardären Lars Nilsen. Pengarna kommer från bolaget Block Waitne som gjorde nyckelfärdiga hus, men sedan dess har Lars tagit sig an flera andra branscher med stor framgång. 

Mer om Lars enorma rikedom och Gulleks liv i Norge kan du läsa om här.

Att Gullek är en riktigt generös kille råder det ingen tvekan om. Den senaste tiden har det nämligen glittrat lite extra runt Lovisas handled. 

I present av Gullek har hon nämligen fått en sanslöst exklusiv klocka från italienska Bvlgari.

Lovisa Worges nya klocka. Bildkälla: Instagram/lovisaworge

Experten om Lovisa Worges klocka från Bvlgari

Smyckesexperten Hanna Hellberg hörs i både Smyckespodden och Klocksnack med Denke & Berns. För Nyheter24 berättar Hanna Hellberg mer om den unika klockan som Lovisa nu stoltserar med.

– Det är en Bulgari Serpenti - the IT-Girl Watch i klocksvängar just nu!, säger Hanna.

Hanna Hellberg berättar att den första versionen av klockan designades redan 1948, och har släppts i otaliga versioner och material. 

Smyckesexperten Hanna Hellberg.

Det armband som klockan har idag och är välkänt heter Tubogasarmbandet. Det slingrar sig runt bärarens handled likt en orm.

– Lovisa har dessutom den versionen som slingrar sig två varv – vilket gör den ännu mer edgy och fashion forward. Klockan är tillverkad i rostfritt stål, har en svart urtavla med rader av diamanter och en så kallad diamantkrans på boetten.

Vad kostar en sådan här i runda slängar?

–– Lovisas klocka är vintage, eller ja, den tillverkas inte i just detta utförande tillverkas den inte längre. De exemplar jag hittat i exakt samma utförande kostar kring 120 000 svenska kronor på andrahandsmarknaden, men det går att hitta Serpentiklockor i ett prisspann på allt från 50 000 – och uppåt – beroende på material och utförande.

Bvlgari-butiken i London. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad tycker du att den här klockan signalerar?

– Det är statementklocka! Den är varken blyg eller enkel att bära upp - jag har själv provat den och känner mig lite som en kassler när jag har 2-varvsversionen (ett varv funkar bättre). Personligen tycker jag det är ett mer initierat val än till exempel en Rolex eller en Cartier även om den i många fall är billigare. Sjukt att säga det om en klocka för över 100 tuss, säger Hanna.

Att Gullek har vågat tänka "utanför boxen" när han köpt en present till Lovisa är tydligt.

– Det är en klocka som sticker ut mer, just på grund av sin särpräglade design. Det är kanske också inte den första dyra klockan man köper, just på grund av att den är så pass annorlunda. Om en Rolex är klockmotsvarigheten till en klassisk Chanel Flap Bag så är detta en partyclutch från Alaïa, säger Hanna och syftar på det tunisiska modehuset som har blivit en stor favorit hos influencers och kändisar som Rihanna, Lady Gaga och Kim Kardashian.

– Således osar den av "Devil may Care" och pengar, alla klockor av denna kaliber är dyra – men det säger ändå något att lägga den summan på något som ändå är så pass unikt. Det skriker att du också har en Rolex och en Cartier i klocklådan hemma, avslutar Hanna Hellberg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!