Sem Bloom ansikte
Sem Bloom svarar på frågan han alltid får om sitt ansikte. - Foto: TikTok

Nu svarar Tilda Törnqvists pojkvän Sem på vad som hänt med hans ansikte

TikTok-profilen Sem Bloom, 22, får varje dag frågor som handlar om hans ansikte. I en video väljer han att svara men kastar ingen skugga på sina nyfikna följare.


Det var 2021 som Tilda Törnqvist, 26, dök upp i Paradise Hotel Sverige i en säsong som skulle komma att bli väldigt populär. 

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

Efter larm om sexuella övergrepp inne på lyxhotellet i Mexiko stoppades säsongen och togs ned från Viafree. Uppgifterna om sexuella övergrepp ledde till en förundersökning om våldtäkt. Den lades dock ner.

Även säsongen efter stoppades och fick inte sändas som vanligt vilket fick många tittare (samt deltagare) att rasa. 

Men 2023 köpte Pluto TV rättigheterna för Paradise Hotel och säsongen som stoppats fick sändas. 

Isa Östling råkar försäga sig om fotbollsstjärnan hon dejtar

Tilda Törnqvist. Bildkälla: Patricia Recourt/Viaplay

Tilda Törnqvist blev TikTok-stjärna

En av de som var med i säsongen som stoppats var Tilda Törnqvist. Efter sin tv-medverkan kände inte Tilda att hon var helt klar framför kameran utan valde att sadla om till TikTokare – vilket sannerligen gått som en dans. 

I skrivande stund har hon över 595 000 följare som älskar att följa hennes vardag. Och det stannar inte där. Även Tildas bästa vän, Isa Östling samt Tildas pojkvän Sem Bloom är TikTok-stjärnor. 

Paow i storbråk med Tilda Törnqvist – visas upp på Instagram

Tilda och Sem är idag ett par. Bildkälla: TikTok

Till en början var Tilda väldigt kryptisk kring sin pojkvän och drog ut på att avslöja vem han var. Men idag är paret öppna med sin kärlek. 

Sem Bloom berättar vad som hänt med hans ansikte

Tilda och Sem väljer titt som tätt att ha små frågestunder där de bland annat svarar på frågor om sin relation. Men även om sig själva. 

En fråga som Sem får dagligen handlar om hans ansikte. Han har nämligen ett rött märke på halva sidan av ansiktet som många av hans följare undrar hur han fått. 

6 svenska kändisar berättar om sina läckta nakenbilder: "Greps av panik"

Sem Bloom. Bildkälla: TikTok

– Folk undrar om jag slagit mig och så där. Men jag hade det när jag föddes. Så mina föräldrar trodde kanske att jag klämts lite eller så under förlossningen. Men sedan när det inte försvann så har man kommit fram till att det är ett födelsemärke. Så det gör inte ont eller så, berättar han i sin video. 

– Under hela min uppväxt har ju folk undrat och människor är ju inte direkt blyga med att fråga. När man är riktigt liten kommenterar ingen ens ansikte men sen när man blir lite äldre... ja men typ sex-sju år, då börjar det komma. 

Tilda Törnqvist utsatt för stalker: "Han sprider mina nakenbilder"

– Men var du liksom ledsen över det, frågar Tilda i videon. 

– Ja men så klart, det är ju aldrig kul när man är liten att känna sig annorlunda, svarar Sem. 

Han poängterar också till sina följare att de inte ska skämmas över att de varit nyfikna och undrat utan att det är helt naturligt att fråga och att han då gärna svarar. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!