Detaljen Lovisa Worges video får följarna att rasa – ser du varför?

Lovisa Worge publicerade en video på sin TikTok där hon dricker en grön juice på väg att lämna tillbaka paket. Men mest fokus landade på någonting helt annat.


Livet flyter sannerligen på för influencern och entreprenören Lovisa Worge, 26. 

Det var 2018 som Lovisa sökte jobbet som Bianca Ingrossos assistent. Efter tjejernas första möte var Bianca fast besluten om att anställa Lovisa – vilket hon också gjorde. Bianca och Lovisa gick sedan från kollegor till bästa vänner och idag driver de företaget ANI Jewels tillsammans. 

Lovisa började arbeta för Bianca 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Tjejerna umgås dock integ lika mycket just nu. Men det har blivit så av naturliga anledningar. Lovisa har nämligen träffat sin stora kärlek. 

Hon och Gullek Nilsen, 28, träffades på en fest i Stockholm år 2022 och det sa bara klick. Efter den dagen har det varit dom och inom snar framtid planerar de nu att flytta ihop. Om det blir i Oslo eller i Stockholm – det är ännu inte bestämt. 

Det alla inte vet är att Gullek är nämligen son till en av Norges rikaste män. Hans pappa heter Lars Nilsen, och mamman heter Janne Nilsen. År 2021 var Lars Nilsen god för över 1,3 miljarder kronor, och enligt norska Kapital har han även funnits med på listan över Norges 400 rikaste.

I den familjen krisar det inte dagen innan lön med andra ord. 

Följarna rasar efter Lovisa Worges senaste video

Utöver sitt entreprenörskap så är Lovisa en riktig baddare på sociala medier och följs idag av 200 000 människor på Instagram och omkring 157 000 på sin TikTok. 

Då och då väljer Lovisa att hålla små frågestunder men även humoristiska klipp. 

Under veckan publicerade hon ett klipp där hon sitter och dricker en grön juice medan hon kör i sin bil. Till videon stod texten: "På väg att tjäna lite pengar (ska lämna tillbaka grejer idag)". 

Men följarnas fokus fastnade på en detalj. Lovisa använder nämligen inget bilbälte. 

Lovisa Worges kommentarsfält. Bildkälla: TikTok

Lovisa har ännu inte svarat på kommentarerna. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!