Lördag 2 Jul
Stockholm

Hollywoods hetaste otrohetsskandal

Otrohetsskandalen som fortsätter att skaka Hollywood.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En B-skådis och en avdankad sångerska. Mixa dem och du har en av Hollywoods hetaste otrohetsskandaler. En skandal som avslöjades i mars när US Weekly slog upp historien på sitt omslag.

Sångerskan Leeann Rimes, 26, och skådespelaren Eddie Cibrian, 35, träffades under en filminspelning. Ett arbete som snart övergick i rent nöje för de båda. Rimes och Cibrian inledde ett förhållande trots att de båda var gifta på var sitt håll. Men trots allt hysch blev de påkomna. En övervakningsvideo visar hur de båda träffas utanför en restaurang och vidare i lokalen, filmas när de kysser varandra.

Se otrohetsvideon:

Nu går Eddie Cibrians fru till attack. Och målet är hennes makes älskarinna. Brandi Glanville som hon heter går så långt till att kalla Leann Rimes för "stalker".

– Leann är en stalker. Hon vägrar att lämna oss i fred - det är skamfullt och läskigt. Folk kommer säga att det behövs två i den här valsen men Leann måste sluta fresta honom, säger hon enligt US Weekly.

Men det slutar inte där. Den forna modellen och tillika mamman till Cibrians barn, har mycket ont att säga om Leann Rimes.

– Leann är så desperat efter kändisskap att hon spolat sin självrespekt och bryr sig inte om vem hon sårar för att få vad hon vill. Hon sårar min familj och jiddrar med fel mamma, avslutar Brandi Glanville enligt US Weekly.

Eddie Cibrian verkar knappast ha tagit sitt ansvar i det hela då han förnekar affären. Inte heller Leann Rimes har förnekat deras relation i klara ordalag.

Se Leann Rimes förklara sig:

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.