Playmate Ida Ljungqvist stämd för stöld

Svenska Ida Ljungqvist blev årets Playmate. Nu anklagas hon för stöld.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Ida Ljungqvist rönte stor uppmärksamhet för någon månad sedan när hon utsågs till årets playmate. Inte bara på andra sidan Atlanten utan också här i Sverige. En titel som föräras en tjej per år.

Men den framgångsrika fasaden spricker nu inför allvarliga anklagelser riktade mot svenska Ljungqvist. Hon stäms nämligen för stöld. Och som om inte det vore nog ska hon ha stulit från ett barn.

Det är den blivande exfrun till en av Ida Ljungqvists före detta pojkvänner, som står bakom stämningen. Enligt Katrina Kantner ska hennes make ha gett Ljungqvist gåvor och presenter till ett värde av över 90 000 dollar. Pengar, smycken, bilar, kläder. Allt medan Kantner och hennes barn lurades på 10 000 dollar i månaden som aldrig betalades ut. Något som som Ida Ljungqvist var fullt medveten om hävdar Kantner, enligt TMZ.

I stämningen som lämnades in till en domstol i Los Angeles förra veckan, kräver Kantner den nyblivna playmaten på hela summan pengar plus ränta. Ifall det hela stämmer har Ida Ljungqvist varit en extra olydig flicka. Kanske dags för pappa Hugh Hefner att lära de lite vett och etikett?

Kolla in bildspelet ovan på Ida Ljungqvist, 2009-års svenska playmate. Klicka på pilarna.

Skrivet av: