Laila Bagge
Laila Bagge befinner sig i Grekland på en härlig resa. - Foto: Instagram/lailabagge. Bilden är ett montage.

Laila Bagges markering mot Korosh i nya bikinivideon

Laila Bagge är nybliven singel efter att det tio år långa förhållandet med Korosh Kananian tog slut. Laila ser till att maxa våren och sommaren, och i skrivande stund befinner hon sig i Grekland på en jobbresa där hon kombinerar nytta med nöje. I en video från resan ses Laila diskreta markering mot ex-pojkvännen...


Laila Bagge, 51, och Korosh Kananian, 33, hade precis gått in på sitt tionde år tillsammans när de släppte nyheten som slog ner som en bomb. De skulle separera.

Första gången som Laila och Korosh träffades var på innekrogen Riche i Stockholm. Laila hade jobbat med Idol och just den här kvällen hade det varit final. 

Laila hade egentligen planerat att åka hem, men plötsligt stod han där. Korosh – med ett leende som vände upp och ner på allt.

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila och Korosh flyttade ihop på Lidingö och startade hudvårdsmärket Kolai. De första åren var Laila orolig över den stora åldersskillnaden mellan paret – men att det skilde nästan 18 mellan paret spelade inte så stor roll. Förhållandet höll i nästan tio år.

Men Laila och Korosh förlovade sig aldrig. Laila var tidigare gift med Anders Bagge, och senare med Niclas Wahlgren, men de gick skilda vägar sommaren 2015. 

I en intervju med Aftonbladet berättade Laila om beslutet om att inte låta bröllopsklockorna igen. Laila menade att det "ändå bara är ett papper".

Laila Bagge och Korosh armband

Istället för att ha en förlovningsring så hade Laila och Korosh något annat som betydde något extra för dom två. Nämligen ett "förlovningsarmband".

Laila och Korosh med sina förlovningsarmband. Bildkälla: Stella Pictures

– Det är vårt sätt att visa att vi är tillsammans, ett armband där vi sätter i en kula för varje år som går. Nu har vi två kulor, i december blir det en tredje. Det är diamantkulor som man stoppar i, berättade Laila om armbandet för Expressen.

Det iögonfallande armbandet har gnistrat runt Lailas handled i 10 år. Hon har synts med det på röda mattan, i tv och under fotograferingar. 

Laila Bagge med sitt förlovnignsarmband. Bildkälla: Stella Pictures
Laila Bagge hade förlovningsarmbandet i flera år. Bildkälla: Stella Pictures.

Laila Bagge befinner sig i skrivande stund på en jobbresa till Rhodos tillsammans med Rix FM. Hennes video från stranden imponerade minst sagt på läsarna, och i veckan följde hon upp med ett nytt videoklipp från resan.

LÄS MER: Laila Bagge visar superkroppen vid 51: "Mot stranden"

I videosnutten, som Laila lagt ut på Instagram, så ses hon – iklädd en rosa bikini – njuta av solen på en båt som glider fram i det turkosa, glittrande grekiska havet. 

Laila Bagge fixade sig lite god lunch. Bildkälla: Instagram/lailabagge
Laila Bagge kan njuta av de vackra omgivningarna i Grekland. Bildkälla: Instagram/lailabagge
Laila Bagge hade tagit bästa platsen på båten där hon kunde ligga och sola behagligt på en handduk! Bildkälla: Instagram/lailabagge
Laila Bagges förlovnignsarmband lös – av förklariga skäl – däremot med sin frånvaro! Bildkälla: Instagram/lailabagge

Men så är havet också det enda som skimrar i videon – för Lailas diamantarmband lyser numera med sin frånvaro.

Så Laila och Korosh förlovningsarmband är – helt logiskt – ett minne blott! 

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/