Gekås Ullared
Lotta Engberg svidar om inför Ullared. - Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Lotta Engberg har fått oväntat jobb på Gekås Ullared

Lotta Engberg kommer att dyka upp på varuhuset Gekås Ullared. Men vad ska hon göra där?


Sommaren 2023 blev den sista säsongen för Lotta på Liseberg. Efter 20 år på den folkkära sommarscenen berättade Lotta Engberg att hon tagit beslutet att hoppa av programmet. Anledningen var att hon vill kunna spendera somrarna tillsammans med sin familj. 

MISSA INTE: Gekås Ullared kastar ut Tango-Hasse efter 16 år

Kärleksparet Mikael Sandström och Lotta Engberg. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT Bild

– Att fått dela 20 år med publiken på Liseberg och 15 år på TV4 med en stor allsångspublik hemma i sofforna är den finaste musikaliska gemenskap jag känt. Jag är oerhört tacksam Att ta beslutet att sluta var på ett sätt lätt och på ett sätt bland det svåraste jag gjort, sa hon i ett pressmeddelande och fortsatte: 

LÄS MER: Nya beskedet om tv-serien Ullared: "Morgan och Ola-Conny..."

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, avslutade Lotta Engberg. 

Men Lotta är inte den som sitter och rullar tummarna. Nu har hon nämligen gjort ett jobb för Gekås Ullared och kommer i samband med det att dyka upp på varuhuset.

Lotta Engbergs nya jobb på Gekås Ullared

Lotta kommer nämligen att dyka upp i samband med att hon varit med och tagit fram ett gäng somriga tvålar. 

"Fredag 24 maj klockan 14 – 16 kan du träffa Lotta Engberg i varuhuset då hon är på plats för att lansera Gunrys nya kollektion av sommartvålar som hon har varit med att skapa", skriver varuhuset på sin hemsida.

"Missa inte chansen att träffa mig och upptäcka alla underbara dofter", skriver Lotta på sin Instagram

Lotta Engberg är sedan 2020 tillsammans med läkaren och TV4-profilen Mikael "Soldoktorn" Sandström. Paret träffades tack vare att Lotta i en intervju berättade att hon var lyckligt singel men att hon kunde tänka sig att "svara om Doktor Mikael ringer"

Detta fick Mikael nys om och nappade på erbjudandet. Efter en rad FaceTime-samtal fram och tillbaka så träffades profilerna och föll pladask för varandra.

LÄS MER: Gekås vd om framtiden för Pernilla Wahlgrens klädkollektioner

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!