Kommer "Ullared" få en fortsättning?
Kommer "Ullared" få en fortsättning? - Foto: Bertil Ericson/TT och Claudio Bresciani/TT

Nya beskedet om tv-serien Ullared: "Morgan och Ola-Conny..."

När coronapandemin lamslog hela världen pausades realityserien "Ullared" som så mycket annat. Nu berättar Gekås Ullareds vd Patrik Levin om hur han tänker kring en fortsättning på den populära långköraren.


Det var i samband med att covid-19 bredde ut sig världen över som realityserien "Ullared", inspelad på just Gekås Ullareds varuhus och camping, pausades.

Sedan den sista inspelningen, som ägde rum 2019 och som sändes 2021, har många förstås undrat om det ska komma en trettonde säsong. Men enligt Patrik Levin, vd på Gekås Ullared, har man ännu inte fattat något beslut. 

– För oss handlar det om att titta på var vår målgrupp är nu, vilken är den och hur vill den konsumera media. De gånger som vi har filmat så har det varit på sommaren, så om vi ska göra det igen så blir det tidigast nästa sommar, säger han till Hallands Nyheter.

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

Patrik Levin är vd för Gekås Ullared. Foto: Press/Gekås Ullared

Gekås Ullared-vd:n om serien: "Ingen som jagar på"

Att man inte bestämt sig för om det blir någon fortsättning på "Ullared" beror, enligt Patrik Levin, på att flera parter är inblandade.

– Vi har inte frågan helt och hållet själva. Det är en sak om vi vill eller inte vill, sen är det en annan fråga om tv-kanalen vill eller hur produktionsbolaget ställer sig till det. Så det är många faktorer som vi måste ta hänsyn till, säger han till Hallands Nyheter.

När tidningen frågar om vd:n får påtryckningar från "Ullared"-profilerna Morgan och Ola-Conny svarar han så här:

– Jag vill inte säga att det är påtryckningar från något håll. Men alla som har varit med hade tyckt det varit kul om det blev en fortsättning. Men det är ingen som jagar på i frågan. Men jag upplever att Morgan och Ola-Conny hade tyckt det varit roligt.

Så kan du köpa Pernilla Wahlgrens kollektion för Gekås Ullared online: "ALLTID poppis"

Läs fler artiklar om Gekås Ullared här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!