Måns Zelmerlöw och Ciara Janson
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson gifte sig 2019 och har två barn tillsammans. Nu har Ciara avföljt Måns på Instagram. - Foto: Caisa Rasmussen/TT Bild, Stella Pictures

Ciara Janson har avföljt Måns Zelmerlöw: "Nån som vet...?"

Nu kan Nyheter24 avslöja att Ciara Janson har avföljt sin make Måns Zelmerlöw. Men vad är det egentligen som har hänt mellan paret?


Det var år 2016 som artisten, tv-profilen och entreprenören Måns Zelmerlöw träffade den brittiska skådespelaren Ciara Janson. De gifte sig i Kroatien år 2019, och har de senaste åren bott i England. Sedan ett tidigare förhållande har Ciara sonen Archie.

Måns och Ciara har under sina år tillsammans fått sönerna Albert, som föddes 2018, och Ossian som kom år 2022.

Innan Måns och Ciara blev ett par så hade Måns flera uppmärksammade relationer i Sverige. Han var bland annat tillsammans med artisten Marie Serneholt, och senare med juristen Azra Osmancevic.

När Måns gästade Jenny och Niklas Strömstedts relationsprogram Tillsammans med Strömstedts så berättade Måns om hur han i sina tidigare relationer hade varit otrogen – och om varför han varit det.

– Det var nog en kombination av du hade ett bekräftelsebehov som ville stillas, plus att du kanske inte var nöjd eller glad i ditt förhållande. I kombination med att det festades extremt mycket i de perioderna. För så är det ju, är du på turné och har gigat så blir det ju gärna lite fest efteråt, sa Måns i Tillsammans med Strömstedts då.

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Bildkälla: Stella Pictures.

Frågetecken kring Måns och Ciara – Ciara har avföljt Måns på Instagram

Den som följer Måns på Instagram har kanske lagt märke till att Ciara inte synts till på flera månader. I Måns flöde på Instagram så sågs hon nämligen senast till den 8 januari 2024 då familjen var på en bilsemester.

Sedan dess har Ciara bland annat hunnit fylla år – den 27 april fyllde hon 37, och när sonen Albert fyllde år den 26 maj så var Ciara inte med på en enda bild, och inte heller taggad någonstans i inlägget.

Ciara la även hon ut ett inlägg för att fira sonen – men Måns fanns inte nämnd, taggad eller i bild någonstans.

Att Måns inte skrev något om Ciara under mors dag som ägde rum i Sverige den 26 maj är kanske inte så konstigt, då de som britter firar mors dag ett annat datum. I fjol uppmärksammade Måns sin fru Ciara med ett inlägg på mors dag den 19 mars 2023.

"Glad mors dag till den mest fantastiska person jag känner. Den mest omtänksamma, roliga, spontana och vackra fru och mamma. Önskar jag kunde vara där för att fira dig Ciara. Vi älskar dig så mycket", skrev Måns på Instagram då.

När det var mors dag i England i år, den 10 mars, skrev Måns ett inlägg om Eurovision där han avslutade med att skriva att han skulle hem till "den bästa familjen i världen":

Vanessa "Nessa" Elie driver skvallerkontot Exonphspoilerse, och under dagen skrev hon en uppdatering på sin Instagram Story.

"Nån som vet vad som hänt mellan Måns Z och hans fru? hihihihihihi".

Vad har hänt mellan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson? Bildkälla: Instagram/exonphspoilerse

Vad som hänt mellan paret vet vi inte – men nu kan Nyheter24 avslöja att Ciara valt att avfölja Måns på Instagram. Ciara följer över 2 300 konton på Instagram, men maken Måns är nu inte en av dom. 

Ciara har avföljt Måns på Instagram. Bildkälla: Instagram

Måns Zelmlerlöw, som följer 500 konton på appen, följer däremot fortfarande Ciara.

Måns Zelmerlöw följer fortfarande Ciara. Bildkälla: Instagrm
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/