Mirka Norrström och Linda Skugge
Mirka Norrström och Linda Skugge spelar nu in material tillsammans. - Foto: Instagram/mirkanorrstrom, Anna Tärnhuvud SVD/TT Bild

13-barnsmamman Mirka har fått nytt jobb – med Linda Skugge

Mirka Norrström är 13-barnsmamman som blev känd för svenska folket när hon var med i TV4-programmet Familjen Annorlunda. De senare åren har hon varit aktiv på plattformen OnlyFans – och nu gör hon ett samarbete med profilen Linda Skugge.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

En del kanske velar om de ska ta steget och gå från ett barn till två barn – eller till och med från två barn till tre. För Mirka Norrström, 51, är det väldigt avlägset. Hon är nämligen 13-barnsmamman som slog igenom i TV4-serien Familjen Annorlunda.

Programmet började sändas år 2010, och då hade Mirka och dåvarande maken Peter hela nio barn. När den sista säsongen av Familjen Annorlunda rullade på tv så hade Mirka fött 13 barn – varav två födslar var med tvillingar.

Mirka Norrström blev känd i Familjen Annorlunda. Bildkälla: Instagram/mirkanorrstrom

Mirka och Peter var ett par i över 20 år, men kärleken slocknade slutligen för paret som gick skilda vägar. Efter skilsmässan gav sig Mirka ut i dejtingdjungeln, och hon hade bland annat en kortare romans med en man på Gotland som hon träffade via Tinder.

Peter har gift om sig med en ny donna, men Mirka lever fortfarande som singel.

Mirka har ett stort följe på Instagram, och år 2022 avslöjade hon för sina följare att hon skulle skaffa OnlyFans. Det började med lättklädda bilder och har nu avancerat till helnakna bilder på Mirka. När hon gästade Efter fem i TV4 så berättade Mirka mer om beslutet.

– Jag tycker att man som kvinna ska få göra som man vill med sin kropp, sa Mirka.

Mirka Norrström spelar in med Linda Skugge

I veckan överraskade Mirka sina följare med en stor nyhet – nämligen att hon spelar in material tillsammans med krönikören och författaren Linda Skugge. 

Linda Skugge har blivit omskriven för sin OnlyFans, och hon har även en podd där hon berättar mer om sin kanal på plattformen. Bildkälla: Anna Tärnhuvud SVD/TT Bild
Utöver OnlyFans satsar Linda Skugge hårt på träning. Bildkälla: Anna Tärnhuvud SVD/TT Bild

Sedan våren 2023 så har Linda Skugge varit aktiv på OnlyFans – något som skapade stora rubriker och väckte debatt. En av de som reagerade starkt var artisten Pernilla Wahlgren, som i sin podd hånade Skugge och sa att hon fick "en chock" av de bilder som Skugge valde att lägga ut.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren till attack mot Linda Skugge

På Instagram delade Mirka med sig av en serie bilder där hon poserar med Linda i en bubbelpool.

"Creating some nice content with lovely Linda Skugge", skrev Mirka till bilden på den färgstarka duon. Även Linda la ut bilder som visade hur hon och Mirka satt i poolen.

LÄS MER: Så mycket tjänar 13-barnsmamman Mirka Norrström på OnlyFans

Mirka Norrström och Linda Skugge spelar in material för OnlyFans. Bildkälla: Instagram/mirkanorrstrom

Mirka Norrström och Linda Skugge spelade in för OnlyFans tillsammans. Bildkälla: Instagram/mirkanorrstrom

Exakt vad det är för något som kvinnorna har kokat ihop med varandra är inte klart. 

Nyheter24 har utan framgång sökt Mirka Norrström.