Casper Janebrink
Casper Janebrink har hottat till sig inför sommarens Bingolotto. - Foto: Instagram/casperjanebrink

Casper Janebrink ändrar utseendet – före Bingolotto

Som frontfigur i Arvingarna och programledare för Bingolotto så är Casper Janebrink van att synas i tv. Kanske var det därför som han nyligen bestämde sig för att göra en förändring i sitt utseende...
"Då var det klart", skriver han i ett inlägg på Instagram.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Casper Janebrink var bara 19 år gammal när Arvingarna bildades 1989. Det andra albumet ”Eloise” blev en stor succé och satte både Casper och resten av killarna i bandet på dansbandskartan.

Utöver att 1993 ha kammat hem vinsten i Melodifestivalen med just Eloise så har Göteborgsbandet tävlat i Mello ytterligare fem gånger.

1995 tävlade de med bidraget Bo Diddley, döpt efter den legendariska bluesstjärnan som kom att inspirera både Elvis Presley, Beatles och Rolling Stones.

Casper Janebrink år 2011. Bildkälla: Stella Pictures.

Den tredje gången Arvingarna var med i Melodifestivalen var 1999 och då hette deras bidrag Det svär jag på. Låten, som skrevs av Lena Philipsson och Torgny Söderberg, gav Arvingarna då en tredje plats.

År 2002 tävlade Arvingarna igen, då med låten ”Ingenting är större än vi”, år 2019 med bidraget ”I do” och 2021 satsade de på Mello igen, men då med bidraget ”Tänker inte alls gå hem”.

Lika omskriven för sin karriär har nog Casper Janebrink genom åren blivit för sitt kärleksliv. På alla hjärtans dag år 2022 så meddelade Casper och hans dåvarande hustru Helena att de skulle skilja sig. Då hade de varit gifta i 23 år, och under den tiden fick de två barn ihop.

Kort efter att det avslöjats att Casper och Helena skulle skiljas så stod det klart att Casper hade en ny flickvän i form av mäklaren Therese Andersson – och att hon var gravid.

Therese Andersson och Casper Janebrink. Bildkälla: Stella Pictures.

Att Casper hade varit otrogen var något som flera av hans fans kritiserade honom för.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, har Casper Janebrink berättat för Aftonbladet.

Hösten 2022 kom parets son Hugo till världen, och idag bor hela familjen i Floda utanför Göteborg.

LÄS MER: Sanningen om Casper Janebrinks flickvän Therese  – det gjorde hon innan de träffades

Casper Janebrink gör Bingolotto

Frågan är om inte Casper Janebrink har ett väldigt lyxigt sommarjobb? Sedan ett par år tillbaka så är han vikarierande programledare för Bingolotto i TV4. Första gången Casper hoppade in som vikarie var under Ingvar Oldsbergs tid. Ingvar skulle ha semester, och då bad han Casper göra ett av programmen. Det var nervöst – men gick vägen.

Efter TV4:s stora nedskärningspaket så rök flera stora program ur tablån, men Bingolottos sommarkvällar består. Vid sin sida i Bingolotto har Casper alltid Agneta Sjödin. I en intervju med Aftonbladet berättade Casper om hur det är att jobba med den rutinerade programledaren Agneta Sjödon.

– Hon har en stor erfarenhet, jag kan luta mig mot henne. Sedan är hon påläst och allmänbildad. Är det något jag inte kan så frågar jag henne och då kan hon titta på mig och skratta och säga ”vet du inte det?”. Hon är ganska bestämd av sig. Hon vet hur hon vill ha det, jag är mer nykomling i branschen. Jag följer henne och rättar mig efter henne. Vill hon ha det på ett visst sätt så är jag öppen för det, sa Casper Janebrink till tidningen.

LÄS MER: Casper Janebrinks bild från tatueringsstudion fick följarna att rasa: "Är du inte rädd?"

Utseendeförändringen inför Bingolotto

Inför premiären av Bingolottos Sommarkväll den 30 juni så har Casper Janebrink passat på att förändra sitt utseende en del. På Instagram Story så delade han nyligen med sig av en bild på sin look efter ett välbehövligt frisörbesök.

"Dax för en klippning", skrev Casper till den första bilden som visade hans lite rufsiga och längre hår.

Casper Janebrink kände att det var dags för en utseendeförändring. Bildkälla: Instagram/casperjanebrink

Kort efter bjöd han följarna på en efter-bild, där han hade en betydligt kortare "frilla".

"Då var det klart", skrev han följt av en smiley.

Casper Janebrink nyklippt och fräsch! Bildkälla: Instagram/casperjanebrink

Snyggt och fräscht, säger vi!

/