Mauri Hermundsson
Mauri Hermundsson ser inte ut som han brukar. - Foto: Stella Pictures

Mauri Hermundsson oigenkännlig på nya bilderna

Mauri Hermundsson ser inte längre ut som han brukar göra.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Mauri Hermundssonäven känd som Mustiga Mauri, är en känd tv-personlighet och journalist. Efter att ha startat Youtubekanalen "Uppdrag Mat" har han haft en riktig kometkarriär där han fått gästa en rad olika tv-program, blivit inbjuden till morgonsoffor samt programlett "Lego masters". 

Trots alla sina bollar i luften så har Mauri hållit hårt i sin Youtubekanal som uppdateras flitigt med nya videos. 

LÄS MER: Tittarnas oro efter klippet på Mauri och Jenny Strömstedt: "Säg nej"

"JAG ÄR EN FRI MAN! Jag har startat ett eget produktionsbolag där vi numera äger Uppdrag Mat, min nya Youtubekanal samt framöver även producerar större TV4-produktioner", skrev Mauri nyligen ut. Bildkälla: Instagram

Men nyligen gick han ut med att han kommer att bredda sina vyer. 

Mauri ska nämligen ge sig in i chipsbranschen. Någonting som Breakit var först att rapportera om.

Breakit har nämligen tagit del av ett prospekt där Mauri Hermundsson söker om sex miljoner kronor, för att kunna dra igång en chipstillverkning. Mauri har slagit ihop sig med Varga Moshtagh, David Carlsson och Joakim Ödlund och tillsammans hoppas de kunna utnyttja Mauris räckvidd och kändisskap för att göra reklam för chipsen och starta ett stort chipsmärke.

LÄS MER: Det sa Bianca Ingrosso när Mauri Hermundsson ringde

Vad smaken kommer att bli – det är ännu oklart. Han har även startat sitt helt egna produktionsbolag i form av "Mustig produktion". 

Mauri Hermundsson byter look

Någonting som länge varit signum för Mauri Hermundsson är hans mustasch. Det var därför det för många kom som en chock att han nu, helt enkelt tagit bort den. 

"Jag ser återigen ut som en förvuxen bebis (vilket vi alla i någon mån är) och ordningen är återställd. Klart slut", skrev Mauri till bilden. 

Så mycket tjänar Mauri Hermundsson

Man kan minst sagt säga att det går bra för Mauri och han behöver minst sagt inte vrida och vända på prislapparna när han är ute och handlar. 

Under 2022 hade Mustiga Mauri en fastställd förvärvsinkomst 2 749 600 kronor. Det ger en månadsinkomst på hela 229 133 kronor. 

LÄS MER: Gunilla Persson till attack mot TV4: "Mauri spelar pajas"

Han har bolaget Mauri Hermundsson AB registrerat sedan 2020 vars omsättning låg på 2,1 miljoner kronor i slutet av 2022. Samma bolag sysslar med programledar-, reklamfilms- och tv-produktionsuppdrag, enligt allabolag. Hans nystartade bolag Mustig AB ändamål är produktion av ljud, bild och tv. Det registrerades 2023 och har ännu inga siffror att tillgå.