Mauri Hermundsson och Bianca Ingrosso
Mauri Hermundsson ringde upp Bianca Ingrosso med ett förslag... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det sa Bianca Ingrosso när Mauri Hermundsson ringde

Det var när Mauri Hermundsson gästade Jenny Strömstedt och Nyhetsmorgon som han avslöjade mer om sitt telefonsamtal till Bianca Ingrosso.


Programledaren Mauri Hermundsson, 28, slog igenom med sin Youtubekanal Uppdrag: Mat som blev en enorm succé. Sedan dess har framgångarna avlöst varandra. 

Efter att ha varit programledare för Lego Masters Sverige så gjorde Mauri även programmet Mauri – Vad hände sen? där han intervjuade kända personer som försvunnit från rampljuset.

Mauri Hermundsson. Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

Det var även i den andra säsongen av Mauri – Vad hände sen? som Mauri åkte till Los Angeles för att bekanta sig med den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson. Mauris intervju med Gunilla blev oerhört uppmärksammad – detta efter att Gunilla öppet berättat om sitt missnöje med hur hon framställdes i programmet. 

Hon kallade Mauri för "pajas" och ville även polisanmäla honom för misshandel. Detta då Gunilla hade matförgiftats på en restaurang som hon och Mauri besökte.

– Mycket av det hon skriver får man nog ta med en nypa salt, men att hon kallar mig pajas tycker jag känns uppfriskande och träffande, sa Mauri till Nyheter24 då.

Mauri Hermundsson i Bäst i test

Våren 2024 ser vi Mauri Hermundsson i Bäst i test i TV4, och nyligen gästade Mauri Hermundsson även Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon. 

Mauri Hermundsson har precis startat ett eget produktionsbolag, och Jenny Strömstedt undrar om han har haft någon programidé som han inte har kunnat genomföra då den helt enkelt varit för galen.

– Där finns det många, och vissa som har stoppats för att folk säger "Mauri, det där är direkt osmakligt", förklarar Mauri.

Mauri Hermundsson gästade Jenny Strömstedt och Nyhetsmorgon. Bildkälla: TV4

Jenny undrar om inte Mauri kan berätta mer.

– Ska jag bara cancellera mig själv från alla offentlighet här på Nyhetsmorgon? Vissa av dom kan jag inte ens dra för de var bara dåliga idéer. Men jag hade en idé som jag verkligen ville göra, men som kanske inte var så problematisk, säger Mauri Hermundsson.

Mauri Hermundsson om samtalet till Bianca Ingrosso

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso har tidigare gästat ett avsnitt av Uppdrag: Mat. Då fick hon i uppdrag att äta som Mauri, medan Mauri i sin tur åt som Bianca Ingrosso under en dag. 

Avsnittet med Bianca blev något av en modern klassiker, och har idag över fyra miljoner visningar på Youtube.

Mauri Hermundsson och Bianca Ingrosso bytte kost under en dag. Bildkälla: Youtube/Uppdrag: Mat

Så att Mauri fick en idé som involverade Bianca Ingrosso är kanske helt enkelt inte så konstigt...

– Jag ringde till Bianca Ingrosso och frågade "kan inte vi testa och se hur länge du överlever på en Finlandsfärja. Det känns som en miljö som hon inte hade passat i. Så hade jag en bild av att hon halvvägs till Åbo bara avbryter allt, och en helikopter kommer och hämtar henne. Det hade varit en häftig idé, avslöjar Mauri Hermundsson i Nyhetsmorgon.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

– Vad sa hon?, undrar Jenny Strömstedt.

– Hon var inte så…Hon har ju för mycket. Hon har väl bättre saker för sig. "Kanske senare i vår", och sådär, säger Mauri Hermundsson.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!