Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kjell Eriksson blåst av TV4

- 01/09/2009, 17:09 -

Han vann storvinsten men har inte sett röken av något pris.

Det var Kjell Eriksson som vann TV4:s tävlingsshow Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show. Priset var en flygresa för hela familjen, inklusive lyxhotell, värt ungefär 100 000 kronor. En riktig storvinst med andra ord. Men fem månader efter vinsten har Kjell Eriksson fortfarande inte sett till någon vinst.

– Jag är jätteledsen. Det är första gången jag vunnit och nu tvingas man tjata för att få sin vinst, säger komikern enligt Expressen.

Det symboliska presentkortet som teveprofilen tilldelades direkt efter vinsten har inget egenvärde utan nu får Kjell Eriksson vackert vänta på TV4.

– Drömmen är ju att kunna ta med min mamma och min bror tillbaka till Japan. Det är lite sorgligt. Min bror tjatar på mig och undrar när vi ska resa. Hela grejen med priset var ju att man skulle få uppleva landet utan att behöva dra på sig en kycklingdräkt, säger han till Expressen.

Enligt TV4 ska priset efter flera månader nu vara på väg till Kjell Eriksson.

Skrivet av: