Katrin: "Jag kommer sänka henne"

Katrin Zytomierska gick till hård attack mot tevekollegan Carolina Gynning.


Att det råder fientlighet mellan Carolina Gynning och Katrin Zytomierska råder det nu ingen tvekan om. Det som började med en dispyt om bloggerskan Kissie har nu utvecklats till ett regelrätt bråk mellan de båda tevestjärnorna.

Det var under radioprogrammet Vakna med The Voice som Zytomierska eldade på stridshettan ett antal grader. Bloggerskan gick nämligen till hård attack mot TV4-kollegan under det livesända inslaget.

Droppen som fick bägaren att rinna över var när Carolina Gynning vägrade att delta i samma program som Katrin. I stället bokades hon om till dagen efter. Något som Zytomierska fann väldigt provocerande.

– Jag tycker det är lite märkligt det måste jag säga. Jag förstår att det är ett pr-trick hon håller på med, jag vet ju vad hon håller på med. Jag tycker bara det är jävligt korkat av henne att dra in mig i det. För om jag bara känner för det så krossar jag henne som en skalbagge. Jag vill inte bråka med henne. Men jag säger bara det om hon inte lugnar ner sig ett par kilo och låter mig vara, nu, så... , förklarade Katrin Zytomierska och fortsatte:

– Borde inte de få tjejer som hörs och syns stå på samma sida? Hon får fan lugna ner sig för om hon vill bråka med mig på riktigt, absolut, jag kan bråka henne men jag är orolig för att jag har jävligt mycket mer som kan förstöra för henne. Carolina Gynning, jag skulle ju kunna sätta mig och skriva en bok om hennes jävla skit.

Och som en röd tråd ligger det bakomliggande bråket om Kissie där Gynning tog den blonda bloggerskan i försvar mot Katrin Zytomierskas hätska hot. Själv fortsatte Katrin sin attack med att berätta att hon på grund av sin lättprovocerade natur inte läst det öppna brev som Gynning skrev till henne i samband med bråket.

– Hon har ju skrivit ett öppet brev till mig på sin blogg men jag har inte varit inne och läst det men om det är så att hon har skrivit något som provocerar mig då kommer jag sänka henne. Och det känns så jävla onödigt, jag vill inte bråka med henne, säger Zytomierska och avslutar med ett syrligt angrepp på Carolina Gynnings författarambitioner.

– Hur skriver man en bok när man inte kan skriva? Har du läst hennes blogg någon gång? Det är så mycket särskrivning så det går inte att läsa.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harry Styles stalker får fängelse

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".