Anna Book opererades akut i magen

"Tarmvred kan komma akut och det är vanligt, speciellt om man gjort en GBP (gastric by pass)... "


Artisten Anna Book opererades akut för tarmvred och vårdas nu på intensivvårdsavdelning där hon får ryggmärgsbedövning mot smärtorna.

Det var på tisdagskvällen som hon föll ihop. Mitt under ett träningspass. Hon fördes med ambulans till sjukhus med svåra smärtor.

– Mitt i ett träningspass sa det pang. Akuta smärtor. Hennes blodtryck sjönk väldigt hastigt. Hon började må dåligt. De andra på campen hjälpte då till att ta hand om henne. Hon fick kramper under tiden som hon stressade upp sig själv, säger dottern Felicia, 18, till Expressen.

Förra året genomgick Anna Book en gastric bypass, en magsäcksförminskning. En del av tarmsystemet togs också bort. Allt för att minska i vikt.

Som en del i Books önskan om att gå ner i vikt deltar hon nu i ett hälsocamp i Rättvik i Dalarna under ledning av ex-brottaren och träningscoachen Martin Lidberg. Här tränar hon tre gånger om dagen.

Och det var under ett av dessa pass som hon föll ihop.

sin blogg understryker Anna Book att detta inte hände på grund av överansträngning:

"Jag vill verkligen understryka att det här absolut inte hände pga att jag överansträngt mig eller något, tarmvred kan komma akut och det är vanligt, speciellt om man gjort en GBP (gastric by pass)?"

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?