Onsdag 28 Sep
Stockholm

Bingo Rimér talar ut om rättegången

Glamourmodellen Marie Plosjö har stämt Bingo Rimér. Nu talar Bingo ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Än en gång har flickfotografen Bingo Rimér hamnat i hetluften. Nu ställs han ansikte mot ansikte med två av sina forna modeller - Marie Plosjö och hennes syster Monia. Nyheter24 ringde upp Sveriges Hugh Hefner för att ställa några frågor.

Hur ligger det till?

– De påstår att de inte fått godkänna bilderna och jag påstår att de har fått det. Det här är väl en tråkig situation. En spin-off på min förra rättegång där jag blev stämd för samma sak. Det är ju samma ombud som då och tjejerna har ju baserat stämningen på den första domslutet. Jag tror att pengarna är en bidragande faktor, säger Bingo Rimér till Nyheter24.

Så du tror att de är ute efter pengar?

– Jag tror att två miljoner kronor kan få vem som helst att lämna in en stämning.

Marie Plosjö har ju fått stöd av tre andra modeller, vad säger du om det?

– Jag vet inte hur deras vittnesmål kommer att utformas men jag förstår inte riktigt vad de ska kunna tillföra. Jag har ju arbetat med flera av dem. Jennifer Lopez har jag känt i tio år till exempel.

Enligt Maries ombud - Axel Transby - är tjejerna oroliga för repressalier, vad säger du om det?

– Det är bara dumheter. Det finns inga belägg för det. Jag jobbar med tusentals modeller och de flesta är supernöjda. Sen är det ett fåtal tjejer som vill få en karriär i stil med Silvstedt eller Gynning. Och när de inte får det blir de missnöjda. Men det ligger ju helt enkelt i Axel Transbys strategi att svartmåla mig. Han gör ju bara sitt jobb. Men jag tycker det är väldigt tråkigt.

Vad gör du om du förlorar?

– Ja, du. Då betalar jag eller så överklagar jag till hovrätten.

Finns det någon risk att du flyr utomlands?

– Nej, absolut inte. Jag har en dotter och en fotostudio här i Sverige. Jag planerar inte mitt liv efter den här rättegången, säger Bingo Rimér till Nyheter24.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.