Kändisarna med mössa

Nyheter24 samlar på kändisar. I dag sådana med mössa på huvudet.


Kid Rock, som är lite av en amerikansk Tomas Ledin, fick ett stort erkännande när han bjöds in att uppträda på Motown Records 50 guldgala i Detroit. Han sjöng duett med Stevie Wonder och bar en soulhatt.

Kelly Brooks fyllde nyligen 30 år. Det smygfirade hon genom att bli plåtad i Reebokkläder. Det brittiska sportmärket är trendigt bland Englands ungdomar. Fotografen bar en Books-Reebokkeps.

Agyness Deyn var på filmpremiären av Brothers. Dit kom hon i en hatt som såg ut att vara av märket Broke Brothers. Den engelska modeikonen har börjat med svart. Hon påminde på många sätt om bandet The Cure under slutet av 80-talet.

Travis Barker är trummisen i Blink182 - som blivit omåttligt rik på sin musikkarriär. Han kan klä sig hur han vill men har alltid föredragit keps. I tisdags uppträdde Barker på Los Angeles Youth Network Homeless Benefit som arrangerades av komikern George Lopez. Beundransvärt.

Lindsay Lohan gömde sig under en lila mössa när hon kom till New Yorks flygplats. En mycket snygg mössa var det som också hade en roll i mode-Lohans karriär som konstnärlig rådgivare på Ungaro. Det ryktades att hon skulle få sparken - men hon tycks bli kvar för att hon drar till sig publicitet.

Paris Hilton brukar ha rosa kepsar. I tisdags hade hon en svart keps när hon gick till manikyristen i Beverly Hills.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.