Lördag 15 Maj
Stockholm

SVT-stjärna berättar om knarket

Richard Ulfsäter berättar nu öppet om när polisen hittade knark hemma hos honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Richard Ulfsäter hade gjort succé som den allt annat än smarte reseledaren Steffen i SVT:S Playa del Sol. Allt verkade gå bra tills han plötsligt greps i våras för narkotikabrott. Nu väljer Ulfsäter att tala öppet om händelsen.

– Usch, det var det värsta jag varit med om. Polisen stod och väntade på mig nere i trapphuset när jag skulle gå ut, och det som följer är som i ett töcken, säger han till tidningen Dorian och fortsätter:

– De frågar om jag är Richard Ulfsäter och när det är avklarat åker vi upp till min lägenhet som vänds upp och ned. Jag hålls fast medan poliserna letar igenom allt. De hittade en liten mängd kokain i en gammal ask så det blev polisbil till stationen. Tankarna bara snurrade runt och de 15 minuterna i bilen är de längsta i mitt liv.

Razzian som skedde i mars följdes av ett antal förhör där Richard Ulfsäter erkände sig skyldig till anklagelserna. I maj dömdes han så till skyddstillsyn för innehav av 1,8 gram kokain och 3,17 gram cannabis och även för att vid två tillfällen ha använt kokain.

– I dag håller jag mig till vin, säger Richard Ulfsäter.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela