Lördag 2 Jul
Stockholm

Katrin försvarar sig mot Expressen

En bitsk intervju får Katrin Zytomierska att dissa Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Expressens Cecilia Hagen är inte bara skribent utan också välkänd journalist. Nu verkar hon ha hamnat i något av ett tjafs med allas vår Katrin Zytomierska.

Nyligen publicerade kvällstidningen en intervju där Cecilia Hagen fick ge sin något subjektiva bild av skandalprofilen Zytomierska.

"Katrin Zytomierska, hur känns det att, tillsammans med din exmake Alex Schulman, ha givit elakheten ett ansikte? Vilken är din avsikt med att såra människor? Att bli känd och därmed öka ditt marknadsvärde? Eller något annat? Vad får du ut av det?", frågar Cecilia Hagen under intervjun.

Något som alltså fått bloggdrottningen att försvara sig med en diss. Katrin Zytomierska dissar inte bara Expressen i sin blogg utan också Cecilia Hagen.

"Jag tycker inte att den är bra. Det är helt sann och korrekt. Det är inte alls det. Men jag hade väl kanske förväntat mig nåt annorlunda av henne. Eftersom hon själv framställer sig själv som nån typ av överkvinna och enligt både mamma och många andra är hon en både känd och erkänd författare. Jag tycker att intervjun hon skrivit är skriven på exakt samma sätt som en 18-årig student hade skrivit den. Det får mig också att åter igen inse att det inte har med skrivandet att göra utan om personlighet.", skriver Katrin i sin blogg.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.