Stockholm

Hon opererar sig som Alba – för att få tillbaka sitt ex

1 av 5
2 av 5
. Foto: All Over Press
3 av 5
. Foto: All Over Press
4 av 5
. Foto: All Over Press
5 av 5
. Foto: All Over Press

Xiaoqing gör allt för att se ut som Jessica Alba.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Xiaoqing, 21 år, är en kinesisk kvinna som för några dagar sedan genomgick flera plastikoperationer för att se ut som den amerikanska skådespelerskan Jessica Alba.

Anledningen är främst för att hon hoppas att vinna tillbaka sin pojkvän som alltid önskat att Xiaoqing skulle se mer ut som en Hollywoodstjärna, skriver Huffington Post.

Xiaoqings 28-åriga pojkvän var under hela deras 18 månader långa förhållande totalt besatt av Jessica Alba. Han pratade om henne hela tiden och hela lägenheten var även tapetserad med fotografier av Jessica Alba. Han gav även Xiaoqing en blond peruk att bära så att hon skulle likna Jessica Alba mer. Men till slut blev hans besatthet av Jessica Alba för mycket för Xiaoqing, som dumpade honom.

– Mina vänner försökte trösta mig men det fungerade inte, så de föreslog jag skulle göra en plastikoperation för att se ut som Jessica Alba, säger Xiaoqing.

Jiang Shan är chef över kliniken Shanghai Time Plastic Surgery Hospital, där Xiaoqing genomgått sina ingrepp. Jian Shan säger att Xiaoqing skulle behöva operera sina ögon och även sin näsa för att likna Alba helt. Jessica Alba är måttligt road över att en kvinna på andra sidan Atlanten opererar sig för att se ut som en kopia av henne.

– Man borde aldrig förändra sig så där. Om någon älskar dig, så älskar de dig oavsett vad, sade Jessica Alba enligt Huffington Post.

Glad alla hjärtans dag, eller något.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.