Älskarinnans hämnd på Gordon Ramsay

Den professionella älskarinnan Sarah Symond talar ut om affären med kock-Gordon.


Tevekocken Gordon Ramsay har fått se sin helylleimage krossas totalt den senaste veckan. Trots starka bildbevis där han står med älskarinnan Sarah Symonds, har han förnekat otroheten. Något som alltså inte gått så bra. Och nu talar Sarah Symond själv ut om affären och sin hämnd.

– Jag var hans förtrogna - mer än en älskarinna. Han kallade mig till och med sin själsfrände, säger Sarah Symond enligt News of the World.

Hon berättar att Gordon Ramsay fick en kick av att vara otrogen. Av risken att bli upptäckt. Han introducerade till och med sin älskarinna Sarah Symonds för sin fru Tana.

– Men nog är nog, säger Sarah Symonds och fortsätter:

– Han borde gå ner på knä och vara ödmjuk men i stället ljuger han. Han måste färska upp sitt minne och läsa min dagbok.

Sarah Symond berättar i den öppenhjärtiga intervjun om alla sina sexmöten med Gordon Ramsay under deras sjuåriga affär.

– Vi var fem i hans äktenskap. Han har inte bara varit otrogen med mig mot sin fru Tana, utan han berättade att han också hade en älskarinna i Danmark.

– Han berättade också att han hade sex med en tjej som han träffade i sitt program Hell's Kitchen. Det var en one night stand för fyra år sedan i Los Angeles, säger Sarah Symond till News of the World.

Anledningen till att Sarah Symond gått ut med historien är att hon tycker att Gordon Ramsay betett sig som en knöl. En hycklare som framställde sig själv som en riktig familjefar när han egentligen var något helt annat.

– Gordons hela pr-team arbetar dygnet runt för att skydda hans rykte som den ultimata familjefadern. Men han är en total hycklare, och jag kan inte förstå att han har kommit undan med det så här länge, säger Sarah Symond till News of the World.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!