Måndag 3 Okt
Stockholm

Paow: Sverige tar in för många invandrare

En av Sveriges största bloggerskor Paow anklagas för att vara rasist.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson har hamnat i blåsväder. Anledningen är att hon i sin populära blogg skrivit om hur trött hon är på att bli trakasserad och antastad av invandrargäng på stan.

Paow skriver i sin blogg hur hon har kallats 'hora' och även blivit tafsad på av "två bruna".

Debatten på hennes blogg stormar. Vissa av hennes inlägg har över 1 000 kommentarer – många håller med Paow medan andra är ledsna, arga och besvikna på bloggerskans åsikter.

Paow förklarar sin syn på invandrare så här:

"Jag är absolut inte rasist, snarare att jag ogillar utländska som beter sig illa mer än vad jag ogillar svenska som beter sig illa", skriver Paow i sin blogg när en läsare frågar om hon är rasist.

"Titta på bara på statistiken i fängelsen, på dom efterlysta, på dom som våldtar, bara ”Mohammed 55 som våldtagit Lisa 13?, invandrarna är överrepresenterade i svenska fängelser", skriver Paow.

Trots många av läsarnas kommentarer står Paow fast vid att hon inte är rasist. Hon försvarar sig i sin blogg:

"Bara för att jag råkar vara en sån människa som Hitler ville avla fram så betyder det inte att jag är rasist", förklarar hon.

Paows motiv är enligt henne själv politiskt, och hon tycker att man ska stödja sverigedemokraterna i årets val.

"Sen så finns det en politisk åsikt från min sida också, som handlar om att Sverige tar in många invandrare" skriver Paow vidare.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.